894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Jó a vidi szabix! De rohadjak meg ha az összes csillag gyulladni fog benne. 10 g superflash azért durva. Nekem gyönyörűt bontottak a 100asok 3,5 g Mg-s KClO4es flashel, ajánlom mindenkinek! Am a D1-es csillag magjának próbáljatok ki valami színt! K**va szép.... 
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

158 db. hozzászólás
47 pont
     Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Mire nem jó egy öreg Hajdú? Ugye? Abból van minden, az ékszíjtárcsával együtt ami 270 mm átmérőjű.
Lesz benne egy speciális fordulatszám szabályzó, így egy csúszkás kapcsolóval könnyen állítható lesz a megfelelő percenkénti fordulat. Működés közben 220 V-ról megy. Dobnak 200-250 mm átmérőjű és 250 mm hosszú áttoló karmantyút gondoltam, persze átmérőben mehetne akár >300 mm fölé is, elfér
Ez egy hozzászólás a(z) "Tömörgyönyör felpörgetve:D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Ezt a kupicásüveges trükköt már láttam lyen kínai bombikészítős videókon-.Télleg bevlik,mert előtte ilyen tiszta retek volt az bombi meg gyűrődéses utána meg qrva sima lett.
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Col köszi a tippet majd kipróbálom
Kraft papírt te is ezzel az áztatós / rétegzős módszerrel csinálod?
Ja és egy 100 milisre te hány réteg kraftot használsz?
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Hejj koma, ez fasza. Van ám egy trükk amivel a krafft papír is tökéletesen sima lesz. Amikor rajta van az összes réteg, fogsz egy üveg feles poharat, olyan szélesebb szájút. Azzal gyönyörűen ki lehet simítani a gyűrődéseket a bombin, csak a szájával kell simogatni a drágát.
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A szám címét nem tudom.. Youtubeon raktam rá hangsávnak
Vidi majd valszeg tavasz felé várható mert addig nem akarom budapesten a betondzsungelben előni...
Levi a booster a mordock féle superflash, a bontó az fűves és pufirizses BP keverve. A csillagok a ladistól kapott D1-c6 csillagok. (malomhiány miatt szorultam a külsős segitségre(Ladis) De nemsokára megy a malmom szóval lesz minden )
Sas szem az a flash folytás alatt már majdnem HE...
Na de tovább is lett még tekerve csak azt nem vetem fel. Ladis kérésére oldalanként 1-1 centis flalat tekertem fel rá
Többek közt ezért nem merem ellőni budapesten... 1 centis fal meg a 10g erős booster az nem lesz halk...
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Én azért beletettem volna a videóba a spolette behelyezését és a vető felragasztását is. Jó erős flash lehet az, ha ilyen vékony héj is elég hozzá! (legalább is ahogy azt szemre megsaccoltam) A többi fontos kérdést már levi feltette.
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Én ezt már láttam egy-kétszer youtubeon
De attól függetlenül jó a módszer,igaz a külseje a sietség miatt nem szép,de...
Mi a booster benne?Az a Super flash?
A bontó ahogy látom kétféle nem?Egyik mintha nagyobb szemű lenne
Csillagok?
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A rakétáid szeretnének oldalra menekülni bár a végzet úgy is eléri őket 
Ez az oldalra szállás általában a rossz súlyponttól van/ vagy fújt a szél ,bár akkor élesebben kanyarodna / vagy gyengék a rakesz motorok.
Próbálj rá rakni valami nagyobb fejet erősebb fojtással és erősebb motorral. Ekkora motorátmérőnél még a 75 milist is feltudják vinni furattal.
Amúgy szépek a csillagágyuk.
Ez egy hozzászólás a(z) "2010/11 fireworks day" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Szerintem a mosógépmoci két bekötési lehetőségével játszott.
Én is ilyen mocival tolom a nagy fordulaton áttétellel lassiíva. Nekem a kis fordulatú bekötés nagyon gyenge. A nagy fordulatú meg csak a max fordulaton adja le a nyomatékát de ott olyan hogy átránt a másik oldalra ha rámarkolok a dobra.... Bár nálam a kb 40x es lassitó átétel is rányom a nyomatékra rendesen.
Hányas dobot akarsz rá?
Ez egy hozzászólás a(z) "Tömörgyönyör felpörgetve:D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470521
Látogatók ma: 141
|