A másodperc ajánlata: Zzzümi 250 Ft
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Milyen finom MgAl volt benne? Én is csináltam már Ba(NO3)2 -al de az nem villant ennyit. kb csak fele ennyit. Én col 200 as MgAl jával csináltam. Szép kis csillag. Egy fele ekkora jó lenne 100 milisbe.
Ja és az Sr iontól vöröseket villant vagy fehéret mint báriummal?
Ez egy hozzászólás a(z) "Stroboszkóp" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Igen,kb. egy akkora méretű darab villant ennyit.Úgy látszik csillagnak kisebb méretű vágottat kell alkalmazi majd.Dextrint meg azért használtam mert az eredeti recit akartam kipróbálni.
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Azta! Az összes villanást az az 1 kicsi csillag okozta ami a kezedben volt, vagy valami nagyobb darabot gyújtottál meg? Miért ragasztottad 10% dex -el? több mint 40et villant, ez nem semmi!
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Nagyon jó lett ha lehet akkor egy bombiban is megnézném :D
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
A fóliából 4-5 mm átmérőjű kemény rudakat sodrok, ezt apróra darabolom, 4-5ször mákdarálózom. Így kapok egy vegyes szemcseméretű "aluport" (mert ugye a fólia az ötvözet), ami csillagba sztem tűrhető. próbáltam malmozni, és flashbe, mérsékelt sikerrel. Flash céljára majd inkább veszek Coltól.
Ez egy hozzászólás a(z) "Evilblaze féle csillag akart lenne, arányok stimm. csak alupor helyett darált alufólia" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
"osztály táblázat"
N*s-ban adják meg. Pontosan fel kéne rajzolni az idő függvényében a toló erőt, és annak a területét kell kiszámolni(integrálja).
Egyszerű példa:
1 secig 1kg a tolóerő. Az 10Ns. Az a C osztály teteje.
De nem valószínű hogy itt egyenletes a tolóerő. Meg a mérlegnek is van tehetetlensége, ezért a mutatónak is kell idő mire beáll az értékre. Elektromos mérlegeket szoktak átalakítani, és összekötni PC-vel, úgy lehet felvenni a tolóerő görbét.
Ez egy hozzászólás a(z) "KIS moci" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
125 db. hozzászólás
7 pont
Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
Ez milyen osztályú motor??
Ez egy hozzászólás a(z) "KIS moci" című tűzijáték videóhoz. |
|
|