629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jó lesz, csak ne felejts el rakni rá egy dobot! Mosógép moci hajtja, vagy vmi más?
Ez egy hozzászólás a(z) "Tömörgyönyör felpörgetve:D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
A rakéták néhol nem bírták a fejüket, de nagyon szépek voltak. Esetleg egy kicsit több/jobb bontó kellett volna. A csillagágyúk gyönyörűek, kár hogy nem sikerült jól felvenni. A gránit csillagok alatt cinkes csillagot értesz?
Ez egy hozzászólás a(z) "2010/11 fireworks day" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Hogyan állítottad a gyorsaságot?gondolo a feszültségell,vagy van rajta ilyen szabályzó?
Ha feszültséggel akkor milyen feszültségen ment a lassú,és milyenen a gyors?
Ez egy hozzászólás a(z) "Tömörgyönyör felpörgetve:D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Köszi szépen. Ezek nem 50-esek voltak, hanem csak 25-ösök.
Az időzítés nem rajtam múlt, csak gyors égésű viscom volt..
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Nagyon szép volt , de szerintem jobb lenne ha lassabban lőtte volna el a telepet, mert olyan gyors volt hogy fel se fogtam
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Szilveszteri raksikba fémporos KNSB-t is raktam, ezeket meg a szilveszterről maradt 200gból csináltam, abból kb 50g volt fémporos, öszeolvasztottam a simával, azért szikráznak, szikrázik a 750g-os is. Ferdén inkább a felépítése miatt ment, sztem
Ez egy hozzászólás a(z) "MT-2+, 250g teher, ld blogom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Faja volt Ferike, na csak mertél lőni...?
Kaliberek gondolom 50-esek voltak?
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Pár tt-fl nagy vágott C6 csillagok és pár letört titános recsis gyári maradvány is belekavaradott. Az időzités az gyors égésű viscoval ment amit simán prime nélkül átfűzögettem a lyukakon.
Hát grammra nem tudom... de sima gran bp volt alattuk.
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
elején induláskor valami szikrázott ott vagy mi történ ? Az egy picit elferdítette de utána jól ment.
Ez egy hozzászólás a(z) "MT-2+, 250g teher, ld blogom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Nagyon szépek a csillagágyúk,a gyáriakról hát meg mitz mondjak..
Milyen csillagok voltak?
Mennyi vető volt alattuk?
És látom kétféle csillagból van nem?
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Szép, hogyan időzítetted és 1 csillagágyúban mennyi csillag volt és milyenek ? Meg minden más adatot ami eszedbe jut .
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
nem üvegbe szúrta, csak ott vettem észre hogy a vastagabb rúd miatt nem fér bele a zöld indítócsövembe, ezért a földbe csináltam kisebb lukat. nem tudom milyen magasra kellett volna mennie, ez teherbírás teszt volt. az alapján ahogy indul sztem jó lett volna. itthon a jobb minőségű felvételen látszik ha lassítom hogy mikor nyomja ki a tömítést, akkor persze nem csak leáll a gyorsulás, hanem mivel szinte úgy robban ki, fékezi is, ezért esik vissza gyorsan.
Kár érte
Ez egy hozzászólás a(z) "HIBA, MT-2+, 756g összsúly, gyenge volt a felső tömítés, ezért visszaesett" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Én úgy látom hogy valami kis üvegbe vagy valamibe leszúrta.Ha minden jól ment volna milyen magasra kellett volna felmennie?Vagy még nem volt még soha ilyen teszelve?Bontás nem lett volna a tetején nem?
Ez egy hozzászólás a(z) "HIBA, MT-2+, 756g összsúly, gyenge volt a felső tömítés, ezért visszaesett" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|