741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Mért ne lenne jó monnyuk műhelyben malmozni?Átázik a malom dobjának a fala?Én a műhelyben szoktam,de kint is bírná szóval nem értem.
Ez egy hozzászólás a(z) "BP-m, 1. összedarálva, 2. 3 óra malom után, 3. granulálva" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
134 db. hozzászólás
26 pont
Hobbista
2010.08.16.
tag |
Na,azért ennél még nekem is gyorsan égett
Nekem a liszt ég kb ilyen gyorsan,mint itt a granulált,talán picit gyorsabban
Van remény?
Jó lesz ez amugy,csak pontosan kell kimérni az anyagot,meg jó sok ideig malmozni
Plusz szerintem ilyen nedves időben benn malmozz a házban
Ez egy hozzászólás a(z) "BP-m, 1. összedarálva, 2. 3 óra malom után, 3. granulálva" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Hát az első kettő elég ratyi volt,de a granulált már azért jobb volt.
De nem értem hogy mért ég ilyen rosszul 3 óra után?Milyen szénből van?Mik az őrlőtesteid?
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
kérek egy moderátort legyen szives törölje!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
elb_sztam a vágást is, törlöm
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
bocs, az első kettő mindegyik a malmozott, pedig a malmozatlan is már viszonylag gyors volt
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Van két baj a videóval! A 100db-os petárda és a sor petárda. Sajnos ez tiltott. A videó törölve!
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Nem voltak ömlesztve a csillagok , max síriusos aluflash-t tudok készíteni ha az jó. A spolették egy kicsit később gyújtanak az ideálisnál és a holtpontnál szeretném ha bontana ezért van benne több vető. Rizskeményítővel volt köttetve. Nem annyira rossz az a bp van róla teszt vidi csak én örülök ha az enter gombot "megtalálom"
Ez egy hozzászólás a(z) "3 db 70 mm(flash,Evilblaze csillaga, TT)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
197 db. hozzászólás
506 pont
Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Na látom bevásároltál a Lidl-ben.
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A bontási szimetrián még van mit javítani. Ömlesztve voltak a csillagok benne? Rakj a bontó közepére aluflasht boosternek és szebb lesz a bontás.
Minek csináltál te egyböl 5 kg lőport ha még egyenlőre nem vagy nagy felhazsnáló? és még nem is olyan nagyon jó minőségüt..?!?!
Ez egy hozzászólás a(z) "3 db 70 mm(flash,Evilblaze csillaga, TT)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Szép !
Mekkorák voltak a TT csillagok ?
Vető hány % & mi ?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605129
Látogatók ma: 18
|