A másodperc ajánlata: Kyoto 4500 Ft
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Szerintem tiszteletlenség pontozni azokkal szemben akik teljesen home cuccokat készítettek és lőttek. Összekötögetni a gyárit nem nagy megerőltetés. Koreográfia... Hát ok, csak... Igen az is a része az egésznek... Lehetne pontozni de szerintem így nagyobb érték azok számára a pont akik mindent maguk csináltak.
Ez inkább pénz kérdése mint tehetségé, gyári tüzikről videót egy amatőr piró fórumon szerintem ne értékeljünk. Béke!
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzim-nem én vettem fel(midnen gyári, csak mutatóba)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hát a vető kevés volt alatta, nem a mennyiség hanem a minőség. A vetőcső nem ilyen torkolattüzet kellet volna produkáljon.
Jobb minőségű BP kell és menni fog rendesen, viszont a csillagok szépek voltak
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Igazából nem tudok mit mondani, mert az előttem szólók már mindent elmondtak, én pontoztam 5 csillagra, szerintem kifejezi a véleményem. A görgetőt én is javaslom, mert kicsit megnyújtja a csillagok égési idejét, és a kisebb csillagokkal sűrűbben rakhatod meg a bombeszt.
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ez az Zsuzsi! Regeljél külön hogy téged is pontozni tudjunk!
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Lehet hogy gyári de azért ezzel is volt munka a telepítésnél . Szerintem úgy kellett volna h elején egy fél perc kezdés (az úgy is volt) de utána csak intenzív lövöldözés mint a végén, szóval lett volna mondjuk csak 3-4 perc de az nagyon pörgősen , mert néha már beleuntam a közepén.....
Jövőre azért készülj házival is
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzim-nem én vettem fel(midnen gyári, csak mutatóba)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Hát gratulálok én is Baltha, végre már ki léptél abból a homályos ködből amiben eddig voltál...!
Csak így tovább, GÖRGETŐT MINDENFÉLEKÉPP CSINÁLJ!!! így a bontások is még szabályosabbak & sűrűbbek lesznek...
Booster-t meg érdemes használnod hidd el, coltól vehetsz hozzá fincsi fém porokat, a 100-as csöveket meg tőlem /kis reklám sosem árt /...!
Gratula...!
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
szépek lettel a piros volt a favorit nálam,prime volt a csillagokon? ha igen mien?
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
No Padavanom, csak írok már én is, mielőtt kiátkozol és amiatt lecsökken a midiklorián szintem. Látom nem volt fölösleges az a sok infó amit adtam. A TT-k tökéletesek, a bontás szimmetrikus, le a kalappal. Még lenyomsz pár kiló szenes csillagot és kezdheted a színes bombikat gyártani. Meg persze ugorhatsz egy kalibert is nyugodtan. Grat ezerrel.
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Első sorban szépek lettek,a csillagok néhol porladtak,javaslom használj görgetettet, tt ből,d1 ből az birja a boostert is.A bontó lehetne gran bp(ha az akkor nem szóltam) booster volt e? ha igen mi?
Mennyi szallag volt rajta és mien vagstag volt a héj és mi volt a héj?
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Első sorban szépek lettek,a csillagok néhol porladtak,javaslom használj görgetettet, tt ből,d1 ből az birja a boostert is.A bontó lehetne gran bp(ha az akkor nem szóltam) booster volt e? ha igen mi?
Mennyi szallag volt rajta és mien vagstag volt a héj és mi volt a héj?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|