629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jó, én pedig épp ezért raktam oda, hogy "(nem azt mondom, hogy tényleg így van)" -ot, csak ebből az látszik. Nem túl élvezetes a gyáriakról készült videókat végignézni, mert abban nincs izgalom, tudjuk hogy jól fog kinézni, ha meg nem akkor az egy nagy rakás kaki.
De akkor alkoss csak bátran hajrá!
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzim-nem én vettem fel(midnen gyári, csak mutatóba)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
83 db. hozzászólás
6 pont
Kutyul
2009.10.02.
tag |
tudom hogy kell csinálni vulkánt csak nem volt rá időm. Úgy volt hogy hengeres bombettát csinálok és ahoz már kész volt a vasporos csillagok (nem volt otthon más ), és a csillagokat beletettem egy vastag csőbe, a közepére kis lőpor oszt csá . Tesóméknak csináltam még szilveszter napján, csak én nem voltam otthon.
mmonster: am köszi a tanácsot, tudom kéne már valami nagyobb durranást is alkotnom :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Kis Vulkán" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Hát fél percig néztem, már láttam, hogy elég gagyi, gyári cuccokról szóló videót ne tegyél fel, mert abból csak azt látjuk, hogy nem akarsz alkotni (nem azt mondom, hogy tényleg így van), de inkább csinálj 2-3 rakétát, még azt is szívesebben látjuk mint ezt!
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzim-nem én vettem fel(midnen gyári, csak mutatóba)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
ja szép voltak de hát persze élőbe sokkal jobb volt am bocs hogy beleüvöltötem de szilveszter volt bocsika
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Fasza lett!Nem hiszed el hogy még én is a föld felé néztem és össze húztam magam itt a gép előtt hogy ne kapjak a csillagokból.Fasza nagy bombit elbasztad a vető miatt,vagyis a gyenge bp-d miatt.Majd legközelebb!
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A bontások szépek csak néhol porladtak a csillagok. A legutolsónak bontó bombetta a legjobb sztem. Összességben szép lett grat!
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
stillbirth vegyél vissza kicsit. itt semmi sértő nem hangzott el szerintem...
Na meg azért manooo tudna neked mind a nők terén mind a pyro dolgokban olyat mutatni amiröl te még nem is álmodnál.. mondjuk ugy h egy kicsit komolyabb szinten üzi a dolgokat mint te...
Aluporral meg mibajodvan? ö se irt semmi sértőt! elöbb fogd fel a hozzászólásokat és utána "pofáz" mint ahogy irtad te is...
Ez egy hozzászólás a(z) "de annál szebb" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
125 db. hozzászólás
7 pont
Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
Ezt a viscos cuccot holnap kiprobállom ha nem lesz köd.
|
|
125 db. hozzászólás
7 pont
Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
Neked is BUÉK nekem tetszett.
|
|