A másodperc ajánlata: Zzzümi 250 Ft
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Hát megint a maradék gyors égésű gyzsvel fűztem össze. Azért volt ilyen gyors. De ma már vettem 10 méter lassú égésűt. Most már ezzel lesz kötve. A csillagok fényén akarok változtatni mert némelyik nagyon halvány... főleg a kékek.
Majd lehet tavasszal haverokkal csapunk egy kis sütögetést az erdő közepén és lesz egy kis show.. 25-30 milis csillag ágyuk majd egy 50 es sorozat.. össz kb 100-150 lövés. Remélem nem csak terv marad
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Egy 20mm-es 16 lövéses telepet (nem tudom mi volt benne az utcán volt) újra fűztem bm-el tettem bele 4-5gr bp-ét 3-4csillagot na ez kb kettő sec alatt kilőtte mind . Le is maradt a felvételről fele . Most viscoval van befűzve holnap lesz a bevetés pár 70mm-essel és az első 100mm-esemmel. |
|
|
302 db. hozzászólás
67 pont
Haladó
2009.04.05.
tag |
Próbáld lassabb égésű lőporral.
Szerintem úgy a BM is lassabb lesz :D |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Nagyon szépek voltak a csillagok, csak nekem túl gyors volt ez a lövés sebesség, meg szerintem mehetett volna magasabbra, de ha neked pont így tetszik akkor így is jó. Enyémnél is pont ez volt a baj hogy túl gyorsan lőtte, ki kén találni valami lassú égésű balck matchet vagy lehet az volt a baj, hogy stopinhoz hasonlóan viselkedett mivel picivel nagyobb lukakat fúrtam a vetőcsövek oldalába
|
|
31 db. hozzászólás
8 pont
Zöldfülű
2010.12.04.
tag |
Nem volt kedvem mind a 700 oldalt végignézni úgyhogy csak röviden:hogyan lehet videót feltölteni?????? |
|
|
37 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2010.12.24.
kitiltott |
Köszi a feleletet
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Köszi a gratokat:)
C6 volt benne és mindenféle tesztcsillagom (szinesek)
Gyors égésű gyzsvel volt összefűzögetve.
25 milis kaliber volt és felküldte kb 20-25 méterre a csillagokat (ez volt a max)
Szivesek kék: conkling 1-2, hardt blue, shimizu 1-2 , anonim blue slow-fast, better blue,brilliant blue, veline blue és még pár.
zöldekbül a hardt4 és hardt5 és az emerald green voolt elkészitve valamelyik organikus shimizu zöldel.
Piros: ruby red, weingart red+5% pvc.
És még C6 csillag volt benne.
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Na lám. Ferike megint alkotott.
Azé' nemsemmi, egyes emberek hogyan haladnak:
egyszóval: GRATULÁLOK!!!
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Köszönöm srácok...!
A time fuse-okat igen melegracsi pisztollyal ragasztottam be, veréb kolega meg megelőzött, h. ún. sokk hatás csökkentést szolgálnak a hullám karton korongok a bombi seggén, mivel ez nem 3 perc alatt összedobható bomba, meg ugye van benne kevés flash-is, & a súlya sem elhanyagolható /662 g a kopasz & 770 g a full súlya/, éppen ezért minimálisra akartam csökkenteni a csőben-bontás esélyét...
Ez ha jól sikerül akkor lesznek további ilyen report-os bombik is, de nem csak ebben a kaliberben...
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Jahh, már értem, nem volt világos hogy megfordította a bombát. Kösz a felvilágosítást
|
|
302 db. hozzászólás
67 pont
Haladó
2009.04.05.
tag |
Hát ez elég jól sikerült, nekem személy szerint nagyon tetszett. :)
Bár 1 kicsit gyorsnak tűnt.
Gyors égésű visco volt benne? Vagy esetleg black match?
|
|
37 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2010.12.24.
kitiltott |
Nagyon szép GRAT! TT volt bennne??
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Ez a bomba felülgyújtós, ami azt a célt szolgálja, hogy a spolettet ( itt time fuse) ne tudja belökni a vetés ereje a bomba belsejébe, ezzel idő előtti bontást okozva. Ezért a stopin fel van szakítva ott ahol gyújtja a time fuse, majd megy tovább a vetőhöz. A vető és a bomba közötti kartonkorongok sokkmentesítőként szolgálnak, ami arra szolgál, hogy kisebb erőhatás érje a bombát vetésnél. Ekkora kalibernél még nem szoktak tenni, de Ladis kollega biztosra szokott menni, jól teszi.
Remélem érthető.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605131
Látogatók ma: 20
|