37 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2010.12.24.
kitiltott |
Nagyon jó volt nekem nagyon tetszett!!
Ez egy hozzászólás a(z) "11mm-es rakéták" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Rendben Ladis, küld át a képeket, és ha akarsz saját szöveget is írhat, ha akarod megírom én. De minden adat kelleni fog hozzá, és akkor a te neved alatt berakom a projektek cikkbe. Amúgy mikor col mondta hogy van gyári time fuse akkor már gondoltam rá, hogy hamarosan előrukkol valaki egy ilyen bombával.
Mit mondjak, gyönyörű kivitelezés, amit már megszokhattunk Ladis kollégától. Örömömre szolgálna ha a honlapomon a te bombádról lenne egy cikk.
A képek átküldése macerás lehet, bár a Gmail elég jól kezeli a dolgokat. De szerencsésebb lenne, ha egy becsomagolt rar fáljba tennéd az egészet, azt az én honlapom tárhelyére feltöltenéd. A jelszó meg FTP cím mailban vagy MSN-en.
De ha bármi kérdésed vagy megjegyzésed van akkor ki vele!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ha publikus akkor mondanál róla pár adatot? Főleg a fúvóka méret érdekel meg, hogy ha volt benne akkor mekkora furat..
Az elsőnek vicces hangja volt elején kicsit olyan mint valami lézer ágyu valami scifi filmből
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
a 2. nagyon jó volt abból már szerintem mehet is a tömeggyártás
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Igazából dec végéig csak rakétáztam, flash meg BP terén nincs nagy tapasztalatom, dec. végén volt havertól pár g finomabb Al porom, az abból csinált flasht kicsit gyorsabb volt. KNO3 malmozott, ennél is meg annál is az volt. Master féle salute-ba lesz ez kipróbálva, videó este vagy holnap
Ez egy hozzászólás a(z) "KNO3/Al/S Flash alufóliából, kísérleti jelleggel :D (mondtam előre h gyenge lesz)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi :)
Direkt a szobában és direkt a kispárnámon, a bnőm "kedvéért" .
Igen, fűzfa
Ez egy hozzászólás a(z) "BP teszt 4 óra malom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Faxa lett grat látom összejött a szenesítés
de azért szobába engem anyám meg is ölne kb
Ez egy hozzászólás a(z) "BP teszt 4 óra malom" című tűzijáték videóhoz. |