836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi a válaszokat! Prime-mal volt a gond, újraprimeoltam, belenyomtam grBP-be, így gyulladt, bontott, bár így félnedvesen nem volt a legjobb
Ez egy hozzászólás a(z) "Nem bontott 50es+ C6 starmine, ne pontozd, ld hozzászólások" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Szerintem nagyon jó lett !!
A BP ről videót lehet kérni???
Ez egy hozzászólás a(z) "Az első mgal flash, bojler anódból." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Teljesen jó, a KNO3-hoz képest! Helyette KClO4-et keversz hozzá megfelelő aránnyal, olyat látsz hogy beszarsz! De ahogy szabix is mondta ilyen oxiszer mellett tökéletes!
Ez egy hozzászólás a(z) "Az első mgal flash, bojler anódból." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jó lesz az bojlernek is, de nagyon jó lett a flashed! Csak dicsérni tudom. A videón hány gramm szerepelt? (úgy körülbelül, ha nem mérted)
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Tényleg jó lett... jobb mint az enyém..
SZerintem csillagszóróval gyujtja meg.
Arányok közlésének pedig valahogy meg kéne találni a amódját, mert lehetséges sokunk előmenetelét a hibás receptek hátráltatják
// Tudnám javasolni az üzenőfalat erre a célra
Mod szabix
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ez már igy is tökéletes boosternak petárdába mindenbe... KNO3 ból nehéz jobbat kihozni.
Borzas te meg ne okoskodj amikor siriuson kívül más fémport nem is láttál
/Daniwolfnak meg üzenem, hogy egy videón ne a vágás és kép minőségét pontozza hanem a rajta lényegként szereplő dolgot. Ez a flash pedig ilyen alapanyagokból első osztályú.
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
szal azért jó még egy kicsit kéne rajta finomítani aztán jó lenne boosternak.
am mi volt a gyújtó szál?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605131
Látogatók ma: 20
|