279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
Kézi Mákdarálóval csináltam ennek nagyon kicsi egyenletes a kivezető nyílása végén lehet állítani hogy csiga kijjebb beljebb legyen és menyire őröljön nagyon jó Spárba vettem ezüstös korona kft van a dobozán piros fehér dobozos. Kínai bóvlik ugyan ezért a pénzért nagy kivezető nyílásúak egyeletlen a kivezető nyílásuk azok nem jók semmilyen célra tehát körbe kell nézni (ugyan abba az árban volt az egyik teljesen használhatatlan a másik meg nagyon tuti). Elektromosban csak golyósmalom jöhet szóba ez a legtisztább (ez biztos életképes ami helyetted dolgozik ha nincs akkor te dolgozol vele hogy gyorsabb az nem biztos csak hogy helyetted dolgozik) a robotgépek alkalmatlanok tönkremennek . Minden más megoldás csak alternatív megoldás ami annyit tesz megcsinálja de nehezen. Semmi robotgép alkalmatlanok ilyen célra. De érdemes megnézni a kézi hajtású nem elektromos kávédarálót sajnos nem tudom milyen belülről hogyan őröl és mivel. Elektromossal nem is érdemes próbálkozni rövidtávú használatra tervezték,ha fémport beleraksz lemegy a kések között a motorhoz. mindkét esetben leég a motor. Levegővel keveri intenzíven a fémport zárt térben ami veszélyes, és nem vettem észre hogy sokkal jobban dolgozna mint a mákdaráló tehát alkalmatlan. Fémport készíteni brutális meló többszörös nekiugrás után is kegyetlen rossz minőségűek durvák. A KCLO4/AL/S minden sistergés nélkül pukkan el intenzíven nincs sistergő hang ezt elérni brutális meló volt. Ha a teljesítmény számít akkor magnézium leveri az alut méghozzá nagyon durván gáztermelésben reakcióképességben és sebességben is nem találkoztam még villanó porral ami nem lenne vele brutális. Az alumínium,magnézium porítás szerintem megvan még 16 óra összmunka is vele csak a porítással de 12 óra fölött biztos.
Előzmény: #12738
|