A másodperc ajánlata: Fáklya 935 Ft
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
hali!
Egész ügyes vagy! bár én nem mertem volna egyben örölni öket. golyosmalom épitésén még nem gondolkodtál? Hasznos egy joszág. A klorátz meg a többi harapos cuc örlésére szerintem lehetne egy külön mozsarad. Amugy szerintem többet is kilehet hozni ezekböl az alapanyagokbol.
Am jo video grat 5*
Ez egy hozzászólás a(z) "Magnéziumos és aluminiumos Flas porok petárdához (alufóliából és bojler anódból)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Na ilyen csövet asszem már nem találsz ez még a békebeli időkből való nagynyomású gáz cső akkor mentettem ezt a darabot most hasonló 6-7000ft /m bruttó |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
jó az jó az de honnan van a cső?
Ez egy hozzászólás a(z) "125mm-es vetőcső késztése" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Igen, parafinos volt, reszelt gyertya volt benne meg NaHCO3. Volt még maradék malmozott KNSU-m, a rakéták meg most nem érdekelnek, ezért füst lett belőle. A tictacos doboz csak poén volt, csak feléig volt aluflashel. Igazából a reportokat teszteltem, ilyenek vannak a hengeresben, tortacsillagszóró hengerből készülnek(van vagy 15 db itthon, gyűjtik nekem :) meg a 33mm-es műanyagömböket, azokból is van jó pár
Ez egy hozzászólás a(z) "Tesztek#2 report, flashbang, füst" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Na majd én irok a vididhez..
FAszák a reportok na meg a flash "petkók" T/ic-Tac-os dobozt megnézném bombiban
A füstbomba az parafinos volt?
Ez egy hozzászólás a(z) "Tesztek#2 report, flashbang, füst" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Csak azért tettem fel,hogy történjen is valami.
Ez egy hozzászólás a(z) "125mm-es vetőcső késztése" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Elhasználtam a lassabbat már BM-nek, az jó lett vele. a 2. tényleg vető lesz. Hát igen, a tábortűzből összeszedtem több mint 1 kg szenet, nehogy kárba vesszen, persze nagyrészéből csillag lesz.
Nmj, a felvétellel kapcsolatban igazad van, de annyi azért látszik h az 1. átégeti a papírt a 2. meg csak 1 kicsi barna foltot hagy rajta. Amúgy én BP sebességet inkább hangból szoktam megállapítani, de hát ezen az is szar
Ez egy hozzászólás a(z) "Jelenlegi lőporaim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nem hiába használok én is grill szenet vetőnek és csillagnak is egyaránt.
Hogy Nmj-t idézzem.
"lassankiderül hogy bármiből lehet frnkót csinálni csak jól kell csinálni"
Mellesleg vetőnek bármelyik jó. Max kicsivel több kell belőle. De ez lényegtelen. Pár éve még 10% al lőtték az emberek a bombijaikat mert szar volt a malomhiány miatt a bpjük. De mégis müködtek. Nem kell vetőnek a legjobb minőség. csak fogyasztja a drága sok munkával készült fűzfa szenet...
Fedő primenak viszont csak a legjobb agyonmalmozott bp jó. Mivel ez gyullad a legkönnyebben.
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Nem tudom mit figyeltek amikor egy 15kocka per sec hullámzó képű felvételen az égési sebességet próbáljátok megállapítani....
1 szint felett az emberi szem akkor sem tudna különbséget tenni Ha normális lenne a felvétel... a kezemet nem látom ha hadonászok vele magame lött a levegőben, hogy látnám a lőport? villyan azt kész..
Ha téynleges eredményt akarsz fogj 1 kisebb kaliberű vetőcsövet húzzrá 1 másikat és lődd fel egységnyi mennyiségű mintával.... és mérd meg a kilövéstől a a földetérésig az időt. (persze ehez is normális kamera kéne, mert stopperreal szarkaodni nem az igazi)
a jó videót meg ki lehet kockázni othon a gépen...
Amúgy a második valóban nagyon jó ahoz képest h miből van..
lassankiderül hogy bármiből lehet frnkót csinálni csak jól kell csinálni
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Azért a 2. akác tölgy nem olyan rossz, ezek még nincsenek granulálva, a fűznél nem sokkal rosszabb, az meg nem volt rossz a 45ösökné...l
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
hät akäc/tölgy az tényleg csak primera.
hät vetőnek nem tom én sima fűzfa szent hasznälok es teljesen meg vok vele elégedve.de szerintem a kutyabengéet hasznäld.
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Az első két BP a hétvégi szalonnasütés tüzének maradványaiból készült, akác és tölgy faszén, ami szabad levegőn szenesedett.
1. 10 órát malmozva, feltapadásig. Így is lassan ég, BM, prime lesz belőle
2. nedves eljárással, 1.5+4 órát malmozva, szintén feltapadásig. Ez már nem égeti át a papír. Jó lehet vetőnek szerintetek?
3. Fűz, ez volt a vető+bontó az utolsó vidimen, szárazon készült, feltapadásig malmozva (kb.7-8 óra)
4. Kutyabengés, egyértelműen a leggyorsabb, 5 óra alatt feltapadt a malom falára, pedig 4-5mm-es darabokban került a szén a malomba
Teljes hangerőn nézd, sajna a telefon nagyon gagyi minőségben vesz
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Az egyszerubb kamerak mar csak ilyenek sajnos.. Nekem is hasonlo gondjaim voltak, horges helyett pedig szivesebben hallgattam volna a bombettaid muzsikajat, de te tudod.
Ez egy hozzászólás a(z) "Bombetták és csillagágyúk" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Am ennek egy kicsit lilás beutése van nem?
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|