222 db. hozzászólás
66 pont
 Tud valamit
2011.01.27.
tag |
EZ egy kukta ?xD
Am jó............
Ez egy hozzászólás a(z) "Új golyósmalmom." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
Többször használható rakéta test nagyon szép munka! Rakéta terén szerintem a leg profibb vagy a centeren.
Ez egy hozzászólás a(z) "a100m teszt" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
én külön malmozom a siriust... anódot meg alkatrész/szeszám/villamossági boltban kapsz, ahol árulnak bojlert ott anód is van, de ne ilyen helyeken keresd mint euronics meg tesco... anódporításra én fóróra szerelhető csiszolóvászon korongot használok, az így kapott port még malmozom is
Ez egy hozzászólás a(z) "lőporom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

222 db. hozzászólás
66 pont
 Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Mennyit malmoztad?

|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Annyit tennék hozzá, hogy általában NEM hozzákeverjük a boostert a bontóhoz, hanem oda pakolunk egy jó kupacot a csillagok, és a bontó bepakolása után, ahol a spolette/time fuse vége van. Persze ez a bombi középpontjában kell hogy legyen.Szal annyi hogy miután megtömted a bombát, mindkét felének a közepébe borítasz egy teáskanál flasht, és kész 
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Ha meg nitrátos flashnél maradsz akkor ajánlom inkább a bojleranódot, azt is könnyű beszerezni, igaz porítani kicsit macerás, de a nitrátos flash-ek közül az egyik legerősebb
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Booster= Általában flash, de van aki pl WM et használ. A lényege, hogy a bontás pillanatában megnöveli a bomba belsejében a nyomást és hőmérsékletet így sokkal nagyobb erővel tudnak dolgozni az összetevők (ugye minél nagyobb a nyomás annál gyorsabban égnek a pirotechnikai keverékek.) A hőmérséklet meg ugye emeli a gáztérfogatot ami plusz erőt ad az egésznek és könnyebben gyulladnak a csillagok.
A legjobb keverékek szerintem boosternek a KClO4-Mg vagy MgAl De aluval is jó. Minél erősebb flasht használj. Siriusos nem a legjobb. Fémporokért és perklorátért colnál érdeklődj. Jó alapanyagból sokkal könnyebb dolgozni.
A BP-d jónak tűnik. Bontónak én még tuningolnék rajta bár én szeretem a maximumot kihozni a dolgaimból :D de boosterrel tényleg tökéletes lesz. Sok sikert a használatához :)
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
a booster-t a bontóba szokják szórni, így jobban szétrepülnek a csillagok, magasabb hőmérsékleten robban így könnyebben gyulladnak a csillagok, és valamivel hangosabb is lesz a bontás.
Szóval ha csinálod a bombát, a bontóhoz raksz egy kevés flashport (nem kell vmi extra) és kész
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470670
Látogatók ma: 290
|