302 db. hozzászólás
67 pont
Haladó
2009.04.05.
tag |
Te tudod :D
Sajnos nemigazán látszanak a csillagok, mert telós vidi...
Amúgy TT volt és ez már rendesen húzott csóvát is és nem aludt ki túl hamar :D Majdnem szabályos gömböt bontott, de ahogy nézem egyre szarabb lesz a minősége a vidinek... :D
Az egész bombi 33g-os volt a bontó sima gran BP megszórva némi magnáliumreszelékkel. (nemtom ez mennyiben befolyásolja, de jobbnak tűnt) A csillagok azt hiszem 8 milisek voltak. A vető pedig 10% gran bp.
Kösz a bíztatást! :) Lassan kész lesz a 75-ös meg a 100-as présfej, meg itt a nyár lesz money :D Aztán átállunk a színes csillagokra, ha minden jól megy :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Haverom 45 milise (ne pontozd)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
De csak azért is pontozom! Csak így tovább.
Ez egy hozzászólás a(z) "Haverom 45 milise (ne pontozd)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Észre lehet venni a különbséget, valamivel nagyobb a boosteres.. Nálam eddig az volt a gond, hogy nem megfelelő tapaszolás(cmc+újságpapír) miatt voltak kicsik a bontások.
Jól mutatnak a csillagok meg a bontás is szép
Hány milis csillagokat használtál?
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
adatok:
tömeg 58g
vető 8% gran bp
bontó gran bp / gran bp + fél g mg+kclo4 flash
csillagok mindent bele tt szerűség to flash (kno3+ sziriusz alu)
Időzítés 2 másodperc
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Na tessék,kiderül fél centernek ilyen mérlege van,jól jár a gyártó cég a pyrós emberkékkel!
Ez egy hozzászólás a(z) "Kis raksim tolóereje." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Kösz mindenkinek.Nem kérdezném én, mert tudom nálad minden kapható. Valoszinü h csak nyáron jutok M.O.-ra,de ugyis legközelebbi lövés csak nyár végén mivel lesz pár tényezö ami akadájoz
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Le a kalappal, ez faszányos volt. Ha az időzítő, hát legyen az a hibás. Ezt valszeg soha nem fogjuk megtudni. Amit én ajánlok neked, ekkora bombiknál használj inkább Time Fuse-t, az tuti nem szívat meg. Ha meg mégis csőben bont a következő, legalább az időzítés kizárva. Mielőtt megkérded hogy azt meg honnan (TF) hát tőlem. 850 ft/m. Halál biztosan 1 cm/mp az égése, 6 mm vastag.
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Elég jó lett volna ha nem ilyen vékony a fala és nem szakadt volna ki(feltételezhetőleg kiszakadt).Amugy valóban szép volt így is,a petik is jók voltak benne meg a csillagok,az 50-esek is
Hány gramm volt az egész?
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Én is spolt használok, nekem megfelel.
Ahhoz képest, hogy csillagágyú lett belőle rohadt jó volt!
Hátha még fel is ment volna...
Nem akarom az előttem író kollégák véleményét ismételgetni,de szerintem is vékony fala volt neki.Látszik kötözésnél hogy megrogyott.
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Néha még 5 is lemegy tesztbe és van présem azzal megy
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #12648
|
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Hát gratula, de ne "kis papír hengerbe nyomott lőpor"-t használj, hanem spolettét vazze...!
Vastag fallal, mint ha raksit csinálnál, kalapáccsal tömörítsed & teszteld vagy 3 példány átlag égés idejét, így nem sokat tévedhetsz az időzítésben, na meg tuti, h. műxöl majd...
/Nekem meg gyanúm, h. a spol robbant be, de a fala is igen érdekesen vékonyka volt a bombinak, mint ah. szabix kolega is írta... /
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #12645
|
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Akkor legyen spolette nekem mind1.Elsö hengeresemnél is ugyan ez történt,de kisebb kalibernél ez már megoldva és ugyanezt a késleltetőt használom.Kösz a jótanácsokat
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A kis papír hengerbe nyomott (jobb esetben préselt) lőport hívjak spolettének. És nekem az a gyanúm, hogy semmi köze nem volt a csőben bontáshoz.
A vidi alapján nagyon gyenge falat adtál a nagy bombának. Kötözéskor is látszik, hogy össze vissza rogyik a fala. Azt hitted, hogy ez ki fogja bírni a 10% vetőt? Ne viccelj már
Máskor a fal erősségére figyelj jobban és az alját még jobban erősítsd meg.
A következő jobb lesz:)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605129
Látogatók ma: 18
|