836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Kis szórakozás a komolyabb dolgok mellett. Stroncium-nitrátos csillagszóró, a színe a valóságban is ilyen narancssárgás szerű. Stroncium-nitrátból, sirius aluporból, vasporból készült. NC lakkal ragasztva, azért nem dex-el mert az NC gyorsan szárad, és kiváncsi voltam már h működök-e. Sztem akkor se lenne piros ha dex.-el kötöm, a vaspor miatt.
Ha érdekel vkit a recept akkor leírom, nem saját, neten találtam. Van egy másik recept, perklorátos, alus, stroncium-nitráttal, az elvileg piros.
Ez egy hozzászólás a(z) "Házi készítésű csillagszóró" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Conkling 1 kék, Hardt 5 zöld, Ruby Red, először földön gyújtva, aztán dobva, a végén 2 csillag még viszonylag világosban, starmine-ból lőve. Az utolsó gyulladás teszt volt Hot Prime-al, csillagágyúban szépen gyújtotta őket, persze lehet h erősebb bontáskor más lenne a helyzet. Az az elb*szott siriusos D1 véletlenül került az elejére.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szines csillag tesztek" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Dobj össze egy 160 as PVC malmot és jók lesznek ezek. Kerámia golyókat Balthától vegyél mert Most rendel.
Ez egy hozzászólás a(z) "granulált lőpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
3-4 liszt az vagy benge vagy fűz, nem tudom, mert lisztet nem tárolok sokáig, de ez még nyárról maradt. a granuláltak tapló-benge keverék az biztos. PP-vel van granulálva, a PP-t már csak erre használom szinte.
Ez egy hozzászólás a(z) "BP tesztek GYK!!!!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|