77 db. hozzászólás
14 pont
Hobbista
2011.11.18.
tag |
fenyő szén,vizes eljárással készült, 5 órát malmozva de akkor még nem volt a malomban sok őrlőtest kb 30 db !de már van kerámia 300 db
Ez egy hozzászólás a(z) "Liszt BP" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
77 db. hozzászólás
14 pont
Hobbista
2011.11.18.
tag |
tudom túl gyors de már meg csináltam
Ez egy hozzászólás a(z) "golyós malom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
túl gyors . nekem ilyen volt az első malmom dobja.
Ez egy hozzászólás a(z) "golyós malom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
66 db. hozzászólás
90 pont
Zöldfülű
2012.01.30.
moderátor |
hát igen az a ragasztás elmarad :D de így legalább már tudom hogy hol basztam el egyébént az én szar "malmommal" 30 percet malmoztam a csillag elegyemet de akkor ezekszerint több kell neki majd rakok fel még videót a következőkről és az már csak jobb lesz. Köszi a tanácsokat megfogadom őket
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nem ragasztgattad be a gyzket a lyukakba ugye? Átcsapott a lyukakon a vető lángja. :D A TT-n egy kicsit többet malmozz mert sok szikra esik vissza. Ez nyáron a száraz avarban tud bajokat okozni.. Tapasztalat...
De amugy szép lett grat :)
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Jó lett :)
Nem kevés az a 2 gramm booster egy százasba ?
Volt ott dörrenés, elhiheted :) Sok kamera nem rögzíti ezt a mély hangot, de még a jobbak sem adják vissza élethűen. |
|
|
75 db. hozzászólás
17 pont
Zöldfülű
2011.12.07.
tag |
A hang az csak nekem nem jön át vagy nincs, amúgy meg nagyon jó lett!!
Ez egy hozzászólás a(z) "Első 100-asom TT-vel töltve" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Elsőre jó lett de tényleg. :) Csak így tovább:)
Ez egy hozzászólás a(z) "Első 100-asom TT-vel töltve" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
136 db. hozzászólás
578 pont
Haladó
2006.01.05.
tag |
Sajnos telefonos minőség, a bontás pillanata meg lemaradt, csillagok sokkal tovább látszódtak élőben.
Sok mindenben az első: 4"-os kaliber, TimeFuse, Flash Booster, vágott TT
Bombi 340g(külsején kupak flashbanggel) + 30g vető
Booster 2g KClO4/MgAl flash
Csillagok: kb 150g TT csillag 8% CMC-vel ragasztva
Enyvszalagos tekerés nem lett tökéletes, de szerintem ahhoz képest szimmetrikusat bontott.
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi! Nem kell újrakezdődnie sztem semmilyen harcnak, a látott videók alapján szerintem is a Mg vagy MgAl flash a jobb! Én anyagi és biztonsági szempontok miatt használok most GD-osat, de ki akarom próbálni a Mg-osat is mindenképp! Viszont az a +1-1,5g a szilveszteriekhez képest nagyon sokat számított (azokban 2g volt, a többségében).
Tényleg erőset bontott, a raksi távolodóban volt tőlem, bontáskor már kicsit elkezdett befordulni, úgy h felém fordult a motor... a bontás majdnem hozzám is vágta
Ez egy hozzászólás a(z) "Fúvóka nélküli rakéták" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Írtad, hogy GD-os booster, akkor újra kezdődig a harc, hogy melyik a jobb :) MgAl, vagy GD :) rohadt jót bontott :)
Na persze a raksi, és a kettő együtt is nagyon jól működött. A csillagok, hát a maradék az maradék, de élőben még sokkal jobb lehetett ennél is.
Ez egy hozzászólás a(z) "Fúvóka nélküli rakéták" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605117
Látogatók ma: 6
|