252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Jajj, de egymásra találtatok , de akinek egy kanál a mértékegység, és a "milyen nagyot bont" az átmérő, az ne akarjon meggyőzni semmiről :D
Lesz arra is alkalom nemsoká....
Ez egy hozzászólás a(z) "3" TT 4" crackling" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
A cracklinges matrix start tartalmazott? am grat faja lett :)
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Kössz urak Voltak a salute fejeseknél kisebb komplikációk és ki is fogytam a henco csőből úgyhogy hétfőig vár a dolog magára míg intézek henco csövet. remélem Pmaxx-tól kapott préselési tippek beválnak :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Első WM rakeszom " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
75 db. hozzászólás
17 pont
Zöldfülű
2011.12.07.
tag |
nagyon jók lettek, így tovább.
mennyi vető, bontó?
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Nekem az a bajom a KNO3 AL S,S AL el hogy ez hihetetlen gyenge önmagában még a lőporhoz képest is,semmi tolóereje de a feszítőereje is katasztrofális a hangjával együtt. Próbáltam én minden arányban a legjobb különböző pár mikronos alu porokkal de rájöttem hogy bontóba,petárdába,ez önmagában iszonyatosan pocsék a teljesítménye katasztrófa,a Szíriuszos borzadályról nem is beszélve aki abból próbálja.Én egy gramm Dark alut sem keverek vele többet az biztos vannak normális FP-k is ezerszer jobbakat keverek,pénzkidobás lenne.Ettől még brutál FP-t lehet KNO3-ból de nem AL porral.
Ez egy hozzászólás a(z) "kétlövetű kupak bombetta " című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #13188
|
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Pezsgős dugó van a végében ,nem hallod ? :D
Nagyon jó lett, így kell ezt csinálni :)
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
Haladó
2012.01.09.
tag |
Jó lett drusz, de hol a salute a végéről?
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
A KNO3 Aluporral katasztrófa Dark aluporral másikkal egyaránt (hiába ott a kén),nem hogy erősebb sajnos gyengébb lesz. Én a gran BP-hez KNO3+MG VP-t keverek 3Bp/1Vp arányban látványosan nagyobb a bontás/hang.
Ez egy hozzászólás a(z) "kétlövetű kupak bombetta " című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #13159
|
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Mindenesetre jegyezzük meg, jó hogy azért valaki dolgozik is, lövöldöz is, és fel is tölti a videókat, csak azért hogy "fikázzuk ".
Pár jó tanács kell Neked, amit pontosan megcsinálsz és a 60mm-es kaliber 10-szer ekkorát fog bontani .
Ez egy hozzászólás a(z) "60 mm-es első" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|