4 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2012.01.03.
tag |
Megkérdezhetem miket használtál az elkészítéséhez?
Am nagyon jó!
Ez egy hozzászólás a(z) "cracklinges csillag működés közben" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
153 db. hozzászólás
68 pont
Haladó
2010.07.07.
tag |
Rendben, köszönöm!
Épp készül a présem terve Meg Balthától golyók. Igyekszem kitenni magamért, raktam fel egy vidit még yt-ra kupakbombi és miniágyú de ide már nem akarom rakni, mert minek
Ez egy hozzászólás a(z) "Liszt BP teszt, véleményt kérlek!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Kijavítottam a linket. Máskor csak a V= és az első & jel közti részt másold be a youtubes linkből.
A bp-d meg fasza, mehetsz tovább a legalább ilyen minőségű bombettákra :) .
Ez egy hozzászólás a(z) "Liszt BP teszt, véleményt kérlek!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Jó gyors Bp,szinte semmit nem láttam!
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Nincs amiről véleményt mondhatnék
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Az a kék az nagyon szép volt, persze a többi is, csak igazán szép kéket ritkán látni.
Ez egy hozzászólás a(z) "50-esek" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
"25-os", az természetesen 2% akar lenni, azaz csak gépelési hiba. :)
Azaz a 100 gramm BP-hez öntünk ebből 20 grammot,ebből csak 2 gramm a száraz anyag tartalom, a többi elpárolog szárításkor.
Épp ezért, ha sűrű, nem elég nedves az elegy még így sem, bátran lehet hígítani acetonnal, vagy nitróval,ezzel beállítani az állagot, a ragasztó tartalomba nem szól bele, hiszen ki fog párologni.
Ez egy hozzászólás a(z) "gran BP" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #13232
|
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Mondjuk PP lakkot 2 dologra használok, BP granulálásra, meg kevésbé nedvességérzékeny BM-hez. ezekhez is csak azért mert ingyen van PP labdám :)
Én a PP lakkot úgy csinálom, h pl 30g PP-t felöntök annyi nitrohigítóval vagy acetonnal hogy az össz. tömege 300g legyen, tehát így kapok egy kb méz sűrűségű folyadékot, aminek 10% lesz a PP tartalma. 100g BP-het ebből ha 20g-ot öntök, akkor lesz 25-os a gran. PP tartalma, és garantáltan nem fog porladni.
Azt azért ki lehet jelenteni h csillag ragasztáshoz sokkal jobb, erősebb a dextrin, sgrs, parlon mint a PP/NC, kivéve persze a cracklinget.. és jó BP-nél a 1,5% dex nem fog jelentősen lassítani.
Az eddigi munkásságodról most sem írtál, pedig kiváncsi vagyok/unk rád, sokkal tájékozottabb vagy mint a kezdők többsége itt!
Ez egy hozzászólás a(z) "gran BP" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #13230
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605116
Látogatók ma: 5
|