A másodperc ajánlata: Alap 96250 Ft
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Lacy arányával se lesz jobb eredmény ha siriussal tolod. Sirius inkább lassítja a bontást mint hogy gyorsítaná. Használj Dark alut, vagy black alut. Esetleg bojler anódot csiszolópapírral csiszold le az az MgAl por is jó lesz flashnak., csak az MgAl-hoz ne rakj bórsavat mert megtámadja benne az Mg-t.
Arra készülj fel, hogy erősebb flashel a csillagoknak kevesebb idejük lesz gyulladni, szóval a jó minőségű prime kelleni fog még a TT re is. D1 kizárt hogy gyulladni fog jó flash boosterrel, prime nélkül.
El lehet érni a 30-35 méteres bontást is 50 essel ha jól csinálod, szóval hajrá :)
Sok sikert.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első 50mm bombeszom. " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Adok egy erősebb összetételt:
ugyanúgy Kno3/Al/S de az arány 55/27/18. Igaz nehezebben gyullad de sokkal erősebb.
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Ez keverék szénből van és ne kérdezd honnan tudom .
Ez egy hozzászólás a(z) "Lőpor." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
91 db. hozzászólás
12 pont
Hobbista
2012.11.12.
tag |
Vagy még az is hogy csak a leggyengébb flash: kno3/al/kén 50/20/30 volt benne.
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Szerintem jól sikerült így is. A csirízes papírral nagyon erősre meg lehet tekerni, inkább kevés volt a boster vagy keveset tekertél rá, de nem volt annyira vészes amúgy.
|
|
91 db. hozzászólás
12 pont
Hobbista
2012.11.12.
tag |
D1 meg TT volt benne.Szerintem a tekeréssel volt gond mivel nem volt otthon enyvszallag és ezért csirízes papírral tudtam megoldani. Meg kicsivel több vető volt alatta.
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Ez egész jó, te! Csinálj fűzből is, az a top. De a nyír is tökéletes.(tudtommal)
Ez egy hozzászólás a(z) "Lőpor." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
hát ha ez eredetileg is willow shellnek készült volna akkor 5 csillag
viszont szerintem vagy a fojtással (kötözés, tekerés) vagy a flashel (kevés vagy gyenge) volt probléma.. a többi ak, a vetés, ídőzités,meg a TT csillagok!
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Kösz a tanácsot szabix, viszont az alum nem alufólia darálék, vagy mi a szar, hanem õrölt sirius. Am a kiejtés spanyol, mert éppen úgy jœtt. Am elég jó a kiejtésem, ha nem hiszed el , veszek új fülest és skypeon bemutatom . Am nemtom h milyen más alura gondoltál, mert az száz, nem fogok 16 órâs malmozásokat végezni. Am az angol beszédet onnan is szoktam meg, h van egy haverom aki szintén jó angolos és a suliban szoktunk poénból angolul beszélni. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Kezdő neked az aluporoddal volt a baj. Ha lassú a flash akkor nem robban hanem szökőkútként kifúj.
Használj MgAl-t vagy vegyél rendes dark alut. Siriussal sose lesz jó flashod. Házilag meg nehéz jó alut csinálni. Elsőre érdemesebb gyárit venni.
Amúgy jó a vidi :D Csak így tovább
Ez egy hozzászólás a(z) "MrBrown vidije, multibrake-s hengeressel" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Hát azt a kiejtést le se tagadhatnád hogy magyar xD Max oroszt néznék még ki xD Amúgy ha kicsit nagyobb csillagokat használnál akkor jobban érvényesülne a dolog.
Viszont azt ne mond hogy angolul kell dicsérned a látványt attól hogy angolul olvasol a témáról xD
Én már évek óta foglalkozom a témával, mindent angolul olvasok róla és sose mondtam még csillagra azt hogy beautiful xD
Ez egy hozzászólás a(z) "TT to flash, és igen, ez az én vidim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Kevesebb vízzel dolgozz, használj bórsavat (passziváláshoz) és Dextrint használj kötőanyagnak. Itt megette az alut a sok víz miatt a KNO3 valószínűleg. Azért maradt el a villogás. Az alutartalom látszik a firefly hatásból ami a kis alu szikrákat jelenti a csóvában elvétve.
Ha az alud az valami házi szutyok akkor állj át a siriusra. Az legalább működik biztosan. (kevin meg ne szólalj xD)
A csillagnak jó esetben így kell működnie. Ez legyen a cél.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7wbBi9X7nd8
Ez egy hozzászólás a(z) "új D1 glitter. véleményt kérek." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Kösz a tanácsokat, kipróbálom valamennyit. Amúgy az alum eléd szar, kéne már rendeljek, csak hát nincs még 400 lejem, vagis csak 1 számlán, vagyis... Na, kell rendelnem és kész.
|
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Legközelebb távolabbról filmezz lehetőleg úgy, hogy nagyjából benne legyen a csillagok egész útja. Minél kevesebbet rángatod a kamerát annál jobb.
Ez egy hozzászólás a(z) "új D1 glitter. véleményt kérek." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605120
Látogatók ma: 9
|