66 db. hozzászólás
90 pont
Zöldfülű
2012.01.30.
moderátor |
Szép élénk szinű csillagok nem csalódtam benned hoztad a szinvonalat kolega :D
ha megkérlek leírnád ekem ide azt a szép piros glitternek a recijét ha megvan valahol ? köszi előre is
Ez egy hozzászólás a(z) "50 milis csillagágyúk és 50 milis hengeresek" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Cremora tejporral 20% vetővel
50 milis csillagágyúk a végén crosették
50 milis műanyag hengeresek 6 gr mg flas-sal szilikon paszta műanyag csövéből nagyon gyorsan össze lehet rakni és 60 gr csillag fér bele csak nem szépen bont.
Ez egy hozzászólás a(z) "50 milis csillagágyúk és 50 milis hengeresek" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
3 órát volt malmozva, +-10 perc. Ólom õrlõtesteket használok. Nem golyók, kicsi hengerek, akkora hosszúsággal, mint az átmérõjük.
Ez egy hozzászólás a(z) "BP tovább malmozva, én nem láttam már szikrát benne." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Kösz a tanácsot, am ez liszt volt, ha ez még nyom valamennyit a latban. Még nem granuláltam le, vagyis egyszer igen de azt elbaltáztam, aztám megint ledaráltam, és most ugyanilyen. De bevágom még a malomba pár órára. Füzet meg csak akkor fogok szedni, mikor lesz levél a fákon, mert egyébként nem ismerem meg. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
kukurikú
Kedves Tigris, ezt az értelmes hozzászólásodat csak azért nem törlöm, hogy mások lássák milyen hozzászólásokra nincs szükség! ha valamihez nincs értelmes hozzáfűznivalótok akkor a közléskényszereteket ne itt éljétek ki! köszönjük!
mod. nt8
Ez egy hozzászólás a(z) "125mm-es vetőcső késztése" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
BP sebességet csak is a hussanásából lehet megállapítani... látvány mindegyiknél ugyan az, a hangnál hallható az égésidő. :D De ez lassú. Nagyobb kaliberek alá vetőnek talán jó lesz, de malmozd a következő adagot tovább. Használj valami más szenet, a fenyő nem a legjobb BP be bár voltak vele jó eredmények is. Használj füzet inkább. Ha csak fenyő van akkor malmozd tovább.
Ez egy hozzászólás a(z) "Fenyő BP, Véleményt kérek, jó lenne-e vetőbe" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
77 db. hozzászólás
14 pont
Hobbista
2011.11.18.
tag |
Jónak jó lenne , de nem az igazi inkább dolgozz rajta még ,és akkor kevesebb kell a bomba alá !
Ez egy hozzászólás a(z) "Fenyő BP, Véleményt kérek, jó lenne-e vetőbe" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
még malmozd vagy rossza szened, a vetőnek vagy bontónak való BP-ben nincsenek narancssárga szénszikrák...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605114
Látogatók ma: 3
|