367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Csak görgetek, sosem vágok, a pumpálás meg lassú.Görgetés a legjobb. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Grillszén volt ez is, mert a fenyö még nincs kész. Az alu a sirius minöségénén jobb, malmozva volt, de távol áll a darktól, ám tudtommal az nem is jó glitterbe. Dexet nemtom merjek-e használni, mert nimcs bórsavam, és félek, h megdöglik a cucc. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Milyen szén és milyen alu volt benne? ragassz dex.-el!
Ez egy hozzászólás a(z) "új D1 glitter. véleményt kérek." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
A csillagok 3-8mm között vannak, ám inkább hajlok a 3 felé. Lehet, h ez a baj, na meg most egy kicsit túlvetöztem. Bocs a rossz felvételért, csak telefonnal készült, nameg nem szoktam még meg az elektromos gyújtást. A csillagok gumi arabicumos vízoldattal lettek ragasztva és görgetett csillagok voltak. Kérlek mondjátok meg, mit csinálok rosszul... |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ez is hasonló ,mint a glitteres vidid.Itt se sok látszódik a csillagokból.A holtponton pár flassh fény és ennyi.Most ez nem tudom ,hogy azért e van ,mert túl kicsi csillagokat használsz és nem látszódik a végeredménytől ,vagy mástól lenne.Írd már meg ,hogy hány milissek a csillagjaid.
Ez egy hozzászólás a(z) "TT to flash, és igen, ez az én vidim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
197 db. hozzászólás
506 pont
Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Úgy tűnik mintha szétporladtak volna a csillagok, vagy csak túl kicsik lettek volna? Engem érdekelne mivel voltak ragasztva csillagok.
Ez egy hozzászólás a(z) "új D1 glitter. véleményt kérek." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Főleg a vetés látszódott...a csillag nem igazán.A magasban látszódik 1-2 villanás és ennyi, de ebből nem lehet véleményt mondani.
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Azt én igy nem jelentem ki h nem sokat ér, de nem glitter, D1 meg semmiképp, bár az is lehet hogy a felvétel minősége miatt nem jön át a glitter hatás....
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Hát ember ez nem sok mindent ér.
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Nos mielõtt bááárki kételkedne, ez valóban az én vidim, ugyanis a legtöbbször angolul beszélek, ha pyróval kapcsolatos a dolog, tekintve, hogy angolul tanultam mindent amit tudok. Ha valaki nem hinne nekem, ellenõrizheti, h az én yt csatornámról lett a vidi feltöltve. Ha pedig mêg ez sem elég meggyõzõ, szívesen folytatok skypeon társalgást bármelyikõtökkel. Am. véleményt kérek.
Ez egy hozzászólás a(z) "TT to flash, és igen, ez az én vidim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
106 db. hozzászólás
88 pont
Tud valamit
2012.02.26.
tag |
Anódos, 100-as csiszolóval.
Szerintem Aluba van dark.
Ez egy hozzászólás a(z) "MrBrown vidije, multibrake-s hengeressel" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
91 db. hozzászólás
12 pont
Hobbista
2012.11.12.
tag |
Értem. és milyen MgAl-t használtál. Dark? A papírcső saját volt?
Ez egy hozzászólás a(z) "MrBrown vidije, multibrake-s hengeressel" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605119
Látogatók ma: 8
|