58 db. hozzászólás
37 pont
Hobbista
2013.04.03.
tag |
Köszi.Igen , most nézem, hogy elírtam, kösz,hogy szóltál:) am a vető a granulált lőpor volt, a bontó flash , és hengeres volt.Igen sajnos hamar leállítottam:/
Ez egy hozzászólás a(z) "50es D1Glitter (azért nem 75 ös mert nem volt csövem hozzá)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Egy dolog miatt viszont hatalmas verés járna .
Most nem tudom ez valami pincesor vagy ott lőttél ahol laksz mert ha az utóbbi akkor nagy felelőtlenségre vall remélem nem kell részleteznem .
Amúgy meg jó lett
Ez egy hozzászólás a(z) "50es D1Glitter (azért nem 75 ös mert nem volt csövem hozzá)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
Haladó
2012.01.09.
tag |
Igen, kár a végért a videónak. Pontosan nem látszik a lényeg a glitter hatás. Amúgy nem néz ki rossznak a csillag. A bontás pedig olyan elfordult horsetail
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Sőt a D1 szerintem igen jó ! Jól bontott, teljesen jó 50-es.
A telós videót, nagyon hamar elvágtad, a vége nem látszik.
Úgy tartsd a kamerát, hogy amit gyújtottál az ne a kép közepén legyen, hanem alul középen.
Mire számítasz ? Lefelé nem fog menni semmi.
|
|
58 db. hozzászólás
37 pont
Hobbista
2013.04.03.
tag |
oké:D a malmozással lesz sztem gond , mert fűzfa szén
Ez egy hozzászólás a(z) "granulált lőpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
58 db. hozzászólás
37 pont
Hobbista
2013.04.03.
tag |
na akk ma felrakok egy másikat
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Értem én ,hogy szar telefonos video, de akkor legalább tedd le és úgy filmezz.
Értékelhetetlen, hang nincs, pedig abból mérhető le jobban a BP milyensége, a kutyaugatásból nem :)
|
|
58 db. hozzászólás
37 pont
Hobbista
2013.04.03.
tag |
nem , szerencsére, oké:D
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Nem pörkölte meg a kezedet? Máskor parázsló hurkapálcát használj.
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Azért ez nem teljesen igaz. Én pl sose használtam hidroprést a rakétáimhoz, csak a döngöléses módszert alkalmaztam. Kell egy használható arányú bp keverék, masszív fúvóka,erős cső és pontos méretre belőtt furat átmérő ,illetve hossz. Ha ezeket mind kiteszteled, akkor hidroprés nélkül szárazon döngölve a csőbe se fog neked felrobbanni. No lássátok ,hogy nem csak a szám jár, íme itt az enyém: http://www.youtube.com/watch?v=XpHfLyboyBg Vidiből nem tudom ,hogy mennyire kivehető, de elég magara ment. Szilveszterkor ilyeneket lövöldöztem, mind kiválóan működött ,ahogy kellett nekik. Még egy valamit tudok tanácsolni. A bp-s keveréket nem kell malmozni, elég ,ha mákdarálóan 2-szer átnyomod ,hogy finom por legyen. Az bőven elég neki!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
Igen, csak nem tartottam rá még érdemesnek, mert nagyon kezdetleges volt ez a D1 csillag, meg maga a bombetta is. Igazából ennek nem is szabadott volna működnie, mármint a rakétának. Gyengén ragasztott nem túl vastagfalú papírcsőbe töltöttem az anyagokat, a BP ráadásul normál arányú volt és grillszenes...
Azóta megismételtem jónéhányszor ezt, vastagabb falú csővel, kevesebb oxidálószert tartalmazó BP-vel is, és mindig felrobbant a motor.
Újra kell gondolnom a dolgokat. Druszannal megbeszéltem ezt, valószínű, hogy a kalapácsolás teszi tönkre a motort és préselnem kellene inkább. Vagy legalább valami köpenycsövet adni a papírcső köré, vagy valahogy másképp támogatni.
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Felrakhattad volna a D1 bombis raksit is, igaz nem bont túl nagyot de attól még felviszi és fent bont!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|