367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Tigris, ne tegyél már bele gyárit, mert úgy elveszti a munkád az értékét. Faszájos lett volna, csak használj saját cuccot és erősebb fojtást.
Ez egy hozzászólás a(z) "TT csillag ágyum.A színes az római gyertyából van." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Fú, én szilvire elég sok cuccot tervezek... Már most elkezdenék szépen lassan gyártogatni. Lenne sok 30-as (jó lenne vagy 70-80 db), vagy 30-50 45-ös, fináléba meg annyit 75, amennyit csak csinálni bírok. Jó lenne mondjuk 100-asokat is összehozni, de az még a jövő meg a csövek és a sablon zenéje. Ja, meg lenne egy Lancework, egy szép nagy 2014-es szám. |
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Köszönöm. :)
Igazából nagyon egyszerű összedobni őket és éppen ezért ha van kedvem/lehetőségem akkor lövök párat.Telepezés is megoldható lenne mert minden adott hozzá.De inkább szilveszterre szeretnék összedobni egy telepet.Mert addig még rendelek pár cuccot.
Mehetett volna magasabbra is.De haverok így is élvezték. :D
Ez egy hozzászólás a(z) "TT comet kupakbombettával & 30mm Cracling & 30mm D1 Glitter " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Nicsak! Jó látni, hogy rajtam kívül még mások is 30-asoznak... Szépek lettek, bár egy kissé alacsonyra ment. Jó a crackling, 30 mm kaliberbe tökéletes. Természetesen nagyobbakba is jó, sőt! De ott csak core-nek érdemes használni. TT után nagyon szépen mutat, de mindenképpen kell rá egy changing relay. Amúgy te a 30-asokat csak úgy mulatságból lövöd, vagy telepezel is? Am jók lettek, mégegyszer.
Ez egy hozzászólás a(z) "TT comet kupakbombettával & 30mm Cracling & 30mm D1 Glitter " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
Kávédarálózott grillszenes lőport. Normál aránnyal, de azért elég sok nagyméretű szénszemcse is maradt benne.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Milyen hajtó anyagot használtál?
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
Nem Veszprém megyei vagyok.
A papírcsövek már teljesen jók. A legelső talán azért működött jól, mert még félig nedves volt a cső, amikor belekalapáltam az anyagokat. Egy kicsit meg is rogyott tőle, meg elferdült, de lehet ez kell neki.
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Fly, láttad azt a kettőt, ami felrepült ? :D
Végre normális video, az meg hogy nagy része cato lett az annak tudható be, hogy egyszerre lettek gyártva, így szériahibás mind :)
Javítani kell a koncepción :)
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ez nem a témához kapcsolódik, de véletlenül nem Veszprém megyei vagy?
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Már nem azért ,de erős flasshez minek a malom? Ezekkel a síriusos, kno3-as keverékekkel úgy ,se lehet akkorákat durrantani ,mint a klorátos,perklorcis flasshekkel.
Ez egy hozzászólás a(z) "Flash Petárda 2 " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
31 db. hozzászólás
84 pont
Zöldfülű
2012.01.06.
tag |
Pali nekem is volt ilyen flashbangem!!! :D
Csak nekem 70g volt, a rossz minőségű flash miatt!(még nincs malmom)
Ez egy hozzászólás a(z) "Flash Petárda 2 " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605098
Látogatók ma: 168
|