630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Amúgy az ,hogy kinek milyen gyári cucc van az ,csak azt takarja, hogy kinek milyen mély a pénztárcája. Semmi mást. Személy szerint gyárira nem költök ,mert egy rakás szar! Háziba meg tudom ,hogy mi van és mellesleg meg sokkal látványosabb is.
Ez egy hozzászólás a(z) "Ha már mindenki felrakja akkor én is.ebbe legalább van félig-meddig házi is" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Jó ötlet.Gratulálok! :)
Én is gondoltam már a bringa hasznosítására ilyen téren.Csak az enyém nem ment sehova hanem megfelelő szögben állt és görgetőként funkcionált.Vagyis a kerék súrlódásával ment a görgető.(természetesen nem a legjobb de ha más nincs megteszi)
Ez egy hozzászólás a(z) "Valaki mondta, hogy nincs biciklis golyós malom. Itt a bizonyíték, kb 3 hete vettem fel. :D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
én is előfinnomítom, lejövök az asszonyhoz este , mikor hazamegyek meg totál púder. az idő (mármint az út max 45 perc oda vissza) nagy a hatékonysága mivel itt jóval nagyobbat esik a golyó mint egy hosszirányú forgatásos nature golyósmalomban :D ha meg rázom 4 malom fér el a kezemben, úgy ugyan az a hatás 6 perc rázás után. egy dob 20 grammot őröl egyszerre (így hamarabb megőröli :D ) ha a 4 dobot betöltöm egy alkalommal, 80g lőporom van 6 perc alatt :D ami teljesen púderfinom :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Valaki mondta, hogy nincs biciklis golyós malom. Itt a bizonyíték, kb 3 hete vettem fel. :D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
Nem beteg annyira, csak ha már dolgom akadt, és nincs pénzem buszra, na meg jó az idő, és jön a sziló, ilyenkor mindig bepakolom a malmokat :D :D :D Igen ötletes, régen, míg a kempingem volt, addig azt fejre állítottam, és ahova a dinamót kell csavarozni, oda kötöttem fel egy motort, ami éppen meg tudta forgatni, de akkor három malomnak kellett benne lenni, a súlyeloszlás miatt. Csak az a bicikli tönkrement, így kaptam ezt a biciklit, és van ilyen malmom :D
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Látom senki nem kommentálja :)
Az első rendben volt ... :D
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Kicsit még malmozom hogy biztosan jó legyen :) Egyébként szilveszterre csinálom az első 50-eseimhez.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első BP-m." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Én rájöttem, hogy ha szilvire vagy bármire megy a sorozatgyártás, akkor nem éri meg a fullos BP. Egy csomó malmozás, szenesítés, stb. Csinálok egy kb ilyen minőségű BP-ből egy killát, azt lemalmozgatom, majd granulálom. Ez lesz a vető. Bontónak meg megy a siriusos flash fűmagra görgetve 4:1 arányban. Visz akkorát, mint a fullos BP, a jampi ragasztómmal meg még többet is. Persze ha valami különleges bomba készül, speckó bontási formával, akkor mindeképp a BP megfelelő.
Egy baj van a siriusos flash-el, hogy ára van. Az alu nem olcsó, de nyáron vettem 6000 ftért 10 dobozt, elhasználtam már egy killa flasht és fele még megvan. Hangsúlyozom, ez az eljárás a sorozatgyártásnál alkalmazandó.
A vetővel nem érdemes sokat szarozni, fenyő BP-t másfél óránál tovább nem malmozom, 8%-ot használok, aztán láttátok a vidin, 65 cm-s csővel hogy repülte... Alig lehetett látni. 75-öst nem kell olyan magasra lőni, 60 m bőven elég, pláne a flash bontóval. De vigyázzatok, a csillagokat nem szereti, ha nem betonkmemény, szépen porlad minden! 7-10% dex mehet bele, nem kell sajnálni!
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Egy kis plusz malmozás akkor se fog ártani neki. Ha ennél kicsit gyorsabb lesz akkor már büszkén töltheted bármibe, mert működni fog. :)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605111
Látogatók ma: 181
|