1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nem feltétlenül bonyolult ami jó :))
Faszák lettek, kár hogy csak ilyenkor vagy aktív
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri bombák 4"" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ha lesz BP-d akkor azt lődd be egy átlagos sebességre, és azzal tapasztald ki, hogy mennyi vetőt kell használnod. Igen, kell csinálni csomó teszt bombit különböző vető mennyiségekkel és ki kell menni terepre ellőni őket. :D Ezt a dolgot hamar kijavítod.
A másik gond az a csillagokkal volt. Némelyik porladt, de amúgy a nagyobb gond az az hogy ezek se voltak malmozva. Nagyon szikráztak, nem adtak egységs bontásképet. De Normális malommal ez is meg lesz oldva.
Használj több boostert, mert kicsik a bontások. Malommal kicsit ez is javulni fog még persze.
A malom hiányból eredhetett minden problémád, amúgy pöpec lett volna. :) Így tovább.
Ez egy hozzászólás a(z) "Na, itt a szilveszteri tűzi. Van még mit javítani azért rajta..." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Jó volt ez, pláne elsőre! Senki sem született úgy, hogy tud. A vető, az meg olyan dolog, hogy gyáriaknál is előfordul, hogy földig hull a csillag ( az erre tervezett effecttől eltekintek). Minden lövéssel tanul az ember, minden lövés más, és más, sosincs két egyforma. Valahol a stopó szarakszik, valahol meg a vető. Te most a vetőt fogtad ki. Ne vedd kudarcnak, a kudarc arra jó, hogy megmutassa, hogy mit nem tudunk!
Ez egy hozzászólás a(z) "Na, itt a szilveszteri tűzi. Van még mit javítani azért rajta..." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Az utsó bombi nem is gyulladt be rendesen. Volt itt TT, Glitter, yankie ézs flash. |
|
|
25 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.12.27.
tag |
Én is egy fasza malmot kezdek most építeni, mert rájöttem hogy anélkül nincs fasza lőpor sem.
A karmantyú csövet meg dugókat ma megvettem, golyók elvileg jövő héten jönnek, most hétvégén nekiesek a mechanikának addigis.. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Ezt a show-t kb egy hónap alatt dobtam össze. A bontások rendben voltak, 3"-naál volt ami porladt, de az még a régi szar csillagokkal volt töltve. Sajnos a vetőm most nagyon gyenge volt, ugyanis 1-1.5 órát volt csak malmozva. Nagyon siettem, minden nap dolgoztam, de így is spórolni kellett a vetővel, ami meg is látszott.
Jövőre tervben van egy új malom, ami akár 10 órát is mehet, ha kell, de nem lesz rá szükség. 3-4 óra alatt simán lehet puffanós BP-t csinálni. Az eddigi malmomat nem mertem otthagyni, mert folyton leállt.
Tehát 2014 első projektje: egy profi és nagy malom.
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Örülök, hogy tetszik! Nem csak neked/nektek tetszett, még egy jópár embernek, aki vagy élőben, vagy videón látta.
Ez egy hozzászólás a(z) "Mole szilvesztere" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
De jó nektek, hogy itt szinte mindenki ismer mindenkit, csak én nyomom egyedül a munkát. Vicces, hogy amit mondok a pyrotechnikával kapcsilatban sokszor még a szakképzett pyrotechnikusoknak is kínai, mint pl sun and planets vagy a puskapor összetétele. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
Gratulálunk az asszonnyal néztük végig, nagyon tetszik neki is és nekem is Azt üzeni, csak így tovább, szép munka Nemsoká mi is feltesszük a mieinket, csak még egybe kell konvertálni őket :D Boldog Új Évet Még egyszer Gratulálunk
Ez egy hozzászólás a(z) "Mole szilvesztere" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Hát igen. van itt egy erdő is onnan is jön vissza a hang.
következő szilveszterre jöhetnek a százasok
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzijátékaim." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
51 db. hozzászólás
11 pont
Zöldfülű
2013.08.02.
tag |
köszönöm, köszönöm!! szerintem is sokkal több booster mehet bele, most kb 1,5gramm flash volt benne...a csillagok nagyok voltak, de kb 2óráig malmoztam az elegyet, így azt gondolom hogy egy kicsit túlörlődött az elegy! (igazából arra mentem hogy ne gyújtsam fel a nádast!) az a baj hogy iszonyat nagy köd volt, így nem látszódott normálisan az effekt
Ez egy hozzászólás a(z) "Életem első 100mm-es vetőcsövese! Mi a véleményetek róla? (köd volt sajnosm, nem látszik elég tisztán..:S)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
309 db. hozzászólás
396 pont
Tud valamit
2009.01.03.
tag |
De jó helyen laksz, jó a visszhang :)
Lehet nagyobb kaliberre lépni
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzijátékaim." című tűzijáték videóhoz. |
|
|