367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
10 se sok, sztem 20-ig meg se állj. De tényleg csak akkor érdemes rá beruházni, ha how-kat csinálsz. Azért, hogy fellőj három 50-est, nem éri meg. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Ez a 2 csatorna tom hogy kevés,de ez csak egy úgymond teszt a másik 10 csatornáshoz!
Ez egy hozzászólás a(z) "Indítópultom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Egy többcsatornás indítópult hasznos, ha egy 150 lövéses show-t raksz össze, pláne, ha mondjuk az egészet két vagy három pozícióba teszed. Nameg ha nem megy el egy kaloda, az nem lejenti az egész show végét. Persze azt is ki lehet küszöbölni, de az e-gyújtás sokkal spórlósabb. Nem kell annyi stopó, csak néhány e-match és egy adag kábel, amire egyszer beruházol, oszt cső! De kinek a pap, kinek a papné... |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Amúgy őszintén mire jó ez az elektromos gyújtás? Telepek, vetőcsövek indítására kétlem, 2 csatorna elég kevés lenne ahhoz. Anno srác koromban én is csináltam ilyet és komolyabbat is, de bohóckodáson kívül másra nem jó. Főleg komolyabb robbantásoknál használnak ilyet, de azt meg kétlem ,hogy te ilyenekkel foglalkoznál. Ne vedd sértésnek a hozzászólásomat, csak én őszintén nem sok értelmét látom ennek.
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Ha tetejére gondolsz akkor azért olyan hullámos mert véletlenül rossz helyre vágtam az egyik lyukat emiatt bevontam az egészet egy papír réteggel.A ledeknél azért van belőle egy csík mert különben megvakítana a fénye.A világítást külön elemmel külön kapcsolóval csináltam.Most egy olyasmit akarok mint te csak 10 gombbal.Tegnap bementem egy közeli elektronikus boltba és kérdeztem,hogy kulcsos kapcsolót tartanak-e mire az eladó elém rak vagy 5 db-t ami mind 250 FT ba került
one hundred,hundert,एक सय,sto,một trăm .H.SZ.
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Jaaj... Jól látom, hogy a doboz maszkoló szallaggal van összeragasztva? Am fasza, hogy van LED, én azt nem tudtam megoldani. Egy, itt nem lehet kapni, kettő, nem tudom úgy bekötni, hogy ne fogyassza az áramot. Nem vagyok nagy elektronikus.
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
Köszi! Hengeres volt.
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm fehér" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Szép!Hengeres vagy gömb bombi volt?
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm fehér" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Szerintem az NC lakk jobb mint a dex. Nem porlad a csillag gyorsabban szárad nincsenek potyogó parazsak, fémporos csillagban is használható. Én maradok az NC nél. A bp-be viszont igazad van oda nagyon kell a malmozás. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Bocs a 2 h.sz-ért később jutott eszmbe, nem engedett szerkeszteni. A vetőt malmozd mindenképp. Nem kell egy huppanós BP legyen, de azért legyen malmozva. Csillagnak meg DEXTRIN, és nem kell sajnálni. Nekem voltak porladós gondjaim, tehát rááltam a 10% dex-re, azóta bírja szépen.
A másik meg, hogy a glitterek nem bírják a vizet. Mindenképp kezeld az alut bórsavval és a glittert csak görgesd vagy pumpáld, soha ne vágd. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
50-esbe pakoljad a flash-t, ne csak bontónak! Én 75-ben is full flash bontót használok, siriusnál nem árt meg. Amúgy 2"-ban nehéz szép gömböt csinálni, de olvasd el a 45-ös receptemet, aszerint csinálhatsz szebbeket. De 2"-ban lazán mehet csak hengeres is.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első D1 glitteres 50mm-esem" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Gömb, házi puhafa szén de nem volt rendesen finomítva csak kw darálózva.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első D1 glitteres 50mm-esem" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Gömb vagy hengeres bombetta?
És milyen szén volt a vetőben?
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Ja és a csillagok nc lakkal voltak ragasztva.
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Köszi! Ez van benne kb.: D1 glitter csillagok, sirius flash booster, gran bp vető (elég szar nem volt se mozsarazva se malmozva) 15g, általam kèszített papír héjak, saját spolette. Nagyjából ennyi.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605104
Látogatók ma: 174
|