A másodperc ajánlata: Jackpot 1500 Ft
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Nem lesz az a 2 sec sok? Ha a fő bombetta időzítése 2 sec, megvan az esély arra, hogy a földön durran a report, plussz még az a 2 sec D1 is... Hát nemtom hogy mi lesz ebből, de valószínűleg olyan lesz, mint az én kamikáze ruszkiriogató 3in. -esem szilveszterkor bont a bomba, majd, mivel mindkettőnek 2 sec időzítése van, szépen lepotyog és a földön durran el, és ráadásul a D1 is leég róla. Én legalábbis ezt tartom valószínűnek. Aztán majd meglátjuk...
Ez egy hozzászólás a(z) "50 mm reportos.(nincs videó a lövéséröl még),de azért lehet pontozni ezt is :)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Na, ez igen! Nt minőség! Nem is kommentálom, fölöslegesnek érzem tovább ragozni... :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Sziveszteri közepes" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Hát igen, a profi és sok szjneshez két dolog kell: kísérletezés és pénz. A színes csillag nagyon drága és az igazán jó színekhez sok hiba és tanulás vezet. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Nem akarok paraszt lenni, de itt nem az évek számítanak. Ha van pénzed fullos cuccokra és sok időt töltesz ezeknek a dolgoknak a tanulásával, van jó kézügyességed, akkor rövid időn belül is el lehet érni szép eredményeket.
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Gratulálok, látszik rajta hogy nem ma kezdted!
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Dicsák, tázsvír, ez ójan, mint e gyárbúl!
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
A káromkodást nem csak vissza játszottad?Am király lett!!!
Ez egy hozzászólás a(z) "Mole szilvesztere" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
37 db. hozzászólás
31 pont
Zöldfülű
2011.11.30.
tag |
Pár adat a rakétáról:
Belső átmérője 2,1 cm, a KNSU tömb hossza 8,5 cm.
Test: 3mm vastagságú kartoncső, melynek a vége elég komolyan le volt zárva(féltem a kiskocsit) :D Ezt egy 0,5mm falvastagságú rozsdamentes acél csőbe helyeztem el.
Furat hossza: 5 cm
Fúvókája nincsen
Ez egy hozzászólás a(z) "Hétvégi szórakozás...majd a következőnél máshová teszem a kamerát :D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605104
Látogatók ma: 174
|