172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Feri te szerintem nagyon sűrgősen menj fel PyroMaster oldalára !
Sűrgősen olvasd el a lőpor és a csillag részt!
Ez egy hozzászólás a(z) "TT star teszt" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
35 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
fűzfa helyett mi jó még?
Ez egy hozzászólás a(z) "granulált lőpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
35 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
a TT-ben titán, vaspor van vagy mit raktok bele?
Ez egy hozzászólás a(z) "TT star teszt" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
35 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
az arányok mik? 6,3,2,káli ,kén , faszén? mekkora a szemcse méret?
Ez egy hozzászólás a(z) "granulált lőpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
35 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
Ötletes kis szerkjezet Graturálok a Készitőjénk!!:Dtitánium port honnan szereztek be?tudok adni majd ha kell már hozzák a szállitmányt!!:DDDDDD
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillag görgetés" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #13728
|
|
|
35 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
Ötletes kis szerkjezet Graturálok a Készitőjénk!!:Dtitánium port honnan szereztek be?tudok adni majd ha kell már hozzák a szállitmányt!!:DDDDDD
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillag görgetés" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #13728
|
|
|
35 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
még kezdő vagyok! ti hogy állapitjátok a fúvokaméretét , hajtanyag mennyiségét, a cső vastagságát ? van valami speckos számolás?
am jo reoülések voltak!!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
65 db. hozzászólás
1 pont
 Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Ez egész kis pofás lett
hatóanyag? Candy,Lőpor,ha lőpor milyen fajta szén?
Paraméterek?
Ez egy hozzászólás a(z) "Tesóm első önálló rakétája!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

249 db. hozzászólás
168 pont
     Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Az első 50-es hengeres hard5-ös csillag 6gr mg/kclo4 bontó
második 100-as hengeres bontó gran bp+12gr flas
effektek legfölül sárga 20m-es nyomott csillag igazából kiment a képből volt mellete kék és zöld crosette de azok nem látszanak én se láttam azt hitem majd a vidit szépen kielemzem a többi crosette az c6-os a négy kisbombiban nem tudom már mi volt csak egy a tuti a kék az színváltós volt
Ez egy hozzászólás a(z) "van benne minden de pont ez a baj mert a kamera nem tudta kezelni a különböző szineket felvillanásokat" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

249 db. hozzászólás
168 pont
     Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Hát most raktam össze pár 125-öst és amikor ütögettem,hogy szépen össze passzoljon eszembe jutott a klorátos flash mi lenne ha beindulna a kezembe.....
Majd olvasnátok róla a hiradóba.
Hát engem rá nem beszéltek bizonytalan flasra az tuti de szerintem senki ne próbálgassa nem akarok a hírekben erről olvasni.
Inkább legyen gyengébb a bombi azt ott egye meg a fene én nitrátos flassal is bontottam szépet
Ez egy hozzászólás a(z) "TT comet kupakbombettával & 30mm Cracling & 30mm D1 Glitter " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A KNO3 as flash szinte érzéketlen, a KClO3 as nagyon érzékeny, ha neked nem volt az, nem próbálkoztál eléggé. Legyél vele óvatos azért.
Nincs mit! :) Jobb egy kétkezű centeres mint egy félkezű. :D
Ez egy hozzászólás a(z) "TT comet kupakbombettával & 30mm Cracling & 30mm D1 Glitter " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Csináltál érzékenységi tesztet gondolom előtte. Csak mert a klorát kezelése nélkül kurva érzékeny a GD-s flash.
PPali írt erről valamikor, hogy a klorátot egy kis paraffin olajjal kezelte, mintha flegmatizálná, és a flash utána sokkal érzéketlenebb lett a kezelt kloráttal, de az ereje megmaradt. Beszélj vele, ha érdekel a dolog, tuti tud regélni neked róla egy fél oldalt. :D
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470465
Látogatók ma: 85
|