63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Szia mindenképp próbáld ki a következőt KNO3.MG,S 5,4,1 Bojleranódos MG/AL ből is teljesen tökéletes.5g nyi egy 3-5mm közti papírhengert körömnyi cafatokra szed úgy hogy télen 20cm res sugarú körben a légnyomás körkörösen kiszedte a füvet,és egy kis darabot kitépett a jéggé fagyott földből is.Amit most ajánlottam 0,2 grammnyi ami két késhegynyi adagnak felel meg fojtva egy 0,1mm vastag papírhengerben robban akkorát mint a kicsi zöld petárdák, és miszlliké tépi a hengert minden mennyiségben erős igaz picit mélyebb de nagyon éles intenzív hanggal.Most a videó alapján ez a KNO3,AL,S papírhengerrel nem birkózott meg ,ez valami iszonyú halk mély és tompa lehetett egy petárdának nem ilyennek kell lennie.KNO3,MG,S esetében ha 1 grammnyi fojtva ekkorát szól már ott gond van,mert annak egy nagyon intenzív erős hangja van és az darabokra tép mindent.Most ezt a KNO3,AL,S-t megnézed inkább szétfeszítette kibontotta a hengert hangja volt ez inkább szétpukkant tompa mély hanggal.Én mielőtt kipróbáltam azt hittem valamivel erősebb csak a KNO3 Mg vel mint az AL-lel, de nem össze sem lehet mérni a kettőt,ha még nem próbáltad akkor mindenképp tedd meg megfogsz döbbenni.
Ez egy hozzászólás a(z) "Flash petárda !" című tűzijáték videóhoz. |