A másodperc ajánlata: Twins 7900 Ft

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
1:Normális (kemény) csillagok kellenek. A vidiből látszik, hogy porladt egy részük. Normálisan elkészített dextrin orvosolni fogja a bajod.
TT vel próbálkozz és ne malmozd szarrá, mert túl gyors lesz. A szén felét malmozd csak, próbáld meg úgy. És keményfa szénnel. (pl grill)
2:A fojtást próbáld minél egyenletesebbre csinálni. Mindenhol ugyan olyan vastag fala legyen a bombának. Ezt csak gyakorlással érheted el.
3:Ha van valami erős flashod (pl perklorátos , vagy akár magnáliumos-nitrátos) akkor 50mm nél még azt használhatod tisztán bontónak.
Ha ezeket betartod akkor javulni fognak a bontásaid.
Ez egy hozzászólás a(z) "50 mm-es gömbbombetta első " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Gondolom ez is valami k66 lehet, azért kicsi. Csináld meg normális csillagokkal, sokat fog javulni . Akkor fog látszani min kell még javítani.
Ez egy hozzászólás a(z) "50 mm-es gömbbombetta első " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Igaza van Pmaxx-nak, csinálj TT elegyet, ugyan azokból van csak más arány. Látod ő is milyen szépet vett használt akksikért .
Ez egy hozzászólás a(z) "60 mm-es első" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Persze, szegény kuncsaftok meg csodálkoznak, miért kell a 2 hónapos aksikat cserélni a szerelő szerint Mert tűzijátékot vesz a régi aksikból  |
|
|

252 db. hozzászólás
169 pont
     Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Igazából kilenc használt autó akkumulátorra cseréltem, 12 -re tartotta, de lealkudtam.Ez az egy volt neki is, lehet találta ő is.
Ez egy hozzászólás a(z) "100-as TT egy kínai faszitól vettem a kőbányai piacon." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Hát, hogy nagyot bontott az túlzás, inkább nagyot szólt 
Ez egy hozzászólás a(z) "50 mm-es hengeres bombetta első " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

252 db. hozzászólás
169 pont
     Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Ha jól tudom a K66 nem csillagelegy :)
Az a kanál BP nem oszt, nem szoroz, hacsak nem egy fél kanálhoz keverted :)
Vegyél grillszenet,malmozd 1-2 órát, vagy darálózd le, aztán mehet az égésteszt.
Ez egy hozzászólás a(z) "60 mm-es első" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
77 db. hozzászólás
14 pont
   Hobbista
2011.11.18.
tag |
ja bocs ! de jó nagyot bontott ! megérte közben össze fostam magam , hogy milyen hangos volt
Ez egy hozzászólás a(z) "50 mm-es hengeres bombetta első " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470631
Látogatók ma: 251
|