1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Na jó lesz ez . Elsőre szerintem nem kell ennél jobb:) Majd kitanulod hamar ezt a dolgot ha így haladsz... Még alig hallottam rólad de már 100 asokkal tolod. :D
De húzzunk bele mert dynamic már olyan jól tolja, hogy feltalálta az oxidálószer és fémpor nélküli flasht ! Ezt úgy se tudjuk űberelni de azért igyekezzünk :)))
Ez egy hozzászólás a(z) "100 milis mert kívácsi voltam milyen érzés :)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
Haladó
2012.01.09.
tag |
Nem gömbök, hengeresek voltak. Az elsőbe beleraktam a maradék siriusos aluflast, a másodikba gran BP ami befért,és MgAl+KCLO4 abból 8 g. Az időzítés col érdeme, Ő magyarázta el hogy érdemes csinálni. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
A 2. már nem rossz, sőt elsőnek(másodiknak) határozottan nem rossz :)
Gömbök voltak? booster mi volt?
azért adtam csak 3 csillagot mert az első nem igazán sikerült és 100asban már illő legalább egy kicsit szabályosat bontani. Viszont az látszik h normális vetőt használsz, meg az időzítés is jó.
Kisebbeket is csináltál régebben, gondolom, azokról nincs videó?
Ez egy hozzászólás a(z) "100 milis mert kívácsi voltam milyen érzés :)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Klasszikus TT elegy 44/44/6/6, azaz 6% Dex.
Grill szén, 3 órát malmozva, finomra őrölve.
Nyomott csillagok rohadt módon túlnedvesítve, 3 hétig száradt, de működött :)
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es hengeres TT" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
szépek a csillagok dexel vagy pp lakkal volt ragasztva?? és miylen szenet használtál hozzá??
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Kösz !
A szépen repül persze sok mindennek szólt, a hanghatásnak, a látványnak, aki először van nagyobb (?) kaliber közelében annak nagy élmény minden tekintetben :) Sajnos a videón ebből semmi nem hallatszik,és alig valami látszik :)
Drusz a héj 65mm-re tekert 2.5-3mm-es falú kraft papír, faragasztós.
Kötözve 16 vagy 24 soros offcenterrel, és még 1-2mm nátronpapír, hogy pontosan illeszkedjen.
Körülbelül 80-85 csillag volt benne 13mm-es nyomott TT, granBp bontó és 8-9 gramm MgAl booster.
Kicsit túl volt időzítve, kevesebb vetőt használtam, így alacsonyabban bontott, ami jó is volt, de az időzítést vissza kellett volna vennem 2.5-3 sec-re.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|