836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Szépek a bontások sztem is! Milyen bontó volt bennük sima gran vagy felvitt?
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Szia ! Nem tudsz csillagokkal értékelni 50 hozzászólás alatt. ( vagy ilyesmi van a szabályzatban, olvasd el.) .Nekem elég, ha ide írod :)
Bocs nem voltam pontos,30-50mm között változott az üzi tömb,..6 rakéta volt,mind repült, de a két nagyobb tömegű (50mm-es) még működve ért talajt.Szólva kis furattal csak mókának,pálcás raksinak elég, de annak nagyon jó :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Kis Whistle MIx-es rakéta, 15 gramm hajtóanyaggal, rövid furattal,." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Nekem azok a nyögdícselésel teccettek nagyon . Vártam már ,hogy mikor "megy el" az illető xD. Am egész jók volltad, de nekem úgytűnt ,hogy nem mentek olyan magasra a bombik.
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Azta kva :)
Na most gondolkodom mit is írjak, nem tudom én még megítélni, hogy ez milyen volt "szakmai szemmel", de szerintem rohadt jó minden tekintetben.(videó, bontás szimmetria, csillagok,effektek, és nem volt KÖD :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszter 2012" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Idén iskola, stb. miatt csak ennyi sikeredett, a káromkodásokért elnézést kérek! :) Mindegyik bomba 100 mm-es gömb, kivéve a 41. mp-nél a porladós titánost, az az egy db 70 mm-es.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszter 2012" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Nagyon jó :)
Nekem talán jobban tetszik a kicsit hosszabban késleltetett bontás, akár kisebb vetővel ,de egymás után lőve látványosabb, ha hamar bont, egymásba érnek a "hangok".
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Jók lettek, esetleg néhány paraméter? Cilinderes 50-esek voltak?
|
|
61 db. hozzászólás
124 pont
Haladó
2009.11.04.
tag |
50-es hengeres teszt
Izgatottan vártam a kilövést, de van még mit gyakorolnom ez ügyben.
Nagyra sikeredtek a csillagok és majdnem kaptunk párat a nyakunkra...
Ez egy hozzászólás a(z) "50-es hengeres teszt" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Sajnos a köd miatt nem látszik minden elég jól. Minden bombettába flash bontót raktam.
Ez egy hozzászólás a(z) "Fireworks day 2011/12" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Szóval megmértem rendesen.ID:13mm OD:19mm
Az üzi tömb teljes hossza 30-és 50mm között változott.
A végében kúpos furat volt, alsó furat átmérő 9mm, belső furat átmérő 5mm, furat hossz 12mm.
Ilyen kis furattal csak saját magát képes szép lassan elemelni, nagyobb teljesítményhez, természetesen sokkal hosszabb furat kell,de most a hang és a hosszú üzemidő volt a cél.
Igazából nem is tooling, csak egy fakanál nyele, fúróba fogva és mindenféle módon "esztergálva" :) A végén csiszolva.Még mindig nem volt időm rendes toolingot esztergálni.
A WM, benzoátos, 1.5% vörös vasoxid katalizálja.3% babaolajjal és annyi foltbenzinnel lett nedvesítve, hogy sűrű massza legyen.Aztán forró vízbe tett tepsiben szárítottam egy órát, átszitáltam,és kész.Azaz még állt egy napot, hogy teljesen kiszáradjon.
Jól tömöríthető, nem porzik, az olajtól talán a dörzsérzékenységéből is veszített, de a babszem azért bent volt préseléskor :)
Természetesen perklorátos, nem klorátos elegy.
Van egy oldal, ahol minden le van írva a WM-ről, gyakorlatilag azon útmutatások alapján csináltam, belinkelem, ha nem reklám, bár szerintem ismeritek.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kis Whistle MIx-es rakéta, 15 gramm hajtóanyaggal, rövid furattal,." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
A síp keverék miatt én vagyok a felelős, én mondtam neki, gondolván arra, hogy egy kis gondolkodásra készteti, és megtalálja angolul szó szerinti fordításban mi is ez.
Ha hazaértem írok pár szót.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|