836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Na.... még elpirulok
Köszi!
Hát igazából a DP-t sztem nem túl nehéz megcsinálni, az előző is sikerült csak ott ugye nem volt jó az OP csillagok minősége. 506 g volt a vető nélküli súlya, és sajnos majdnem 10% vető ment alá, mert azt hitem h a keményfás BP sokkal rosszabb lesz mint a füzes vagy a bengés... Hát nem volt rosszabb, felment a fenébe...
OP-be malmozott sirius-os D1 ment, arra papírtörlő, aztán a gran bengés BP. Az IP szanaszét lyukasztott fél mm vastag 50-es héj volt, hot prime-os flash csillagokkal, a belső bontó is bengés volt, booster meg nitrátos anód flash (nem írom többet h MgAl, az anód inkább Mg). Időzítés 2 spolette volt, tapaszolás maszkolószalag meg csirízes csomagolópapír. Házi stopinnal ment, alulgyújtást már csak 45mm és kisebbeknél csinálok. Előzmény: #12753
|
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Hát bakker! Istentelenülüberkirály!
A DP-ről mondjál már vamit, mert rohadtjó volt!
Meg úgy összességében is nagyon-nagyon faja volt! |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Nem úgy sikerült ahogy terveztem, a hengeres alá sok volt a 10%, főleg h kicsit szorult... Az akác/tölgy BP-ből sem kell több, szinte minden azzal ment, nem kellett volna a DP alá sem a 10%, elég lett volna ebből a BP-ből is max 7-8, akkor talán nem ment volna fel a fenébe, és a vetés sem tépi le a nyomjelzőket meg a kyoku-do cometeket. Néhány helyen porladt a TT, meg néha nem gyulladt a flash csillag. A 75ösben lévő reportok meg hummerek gyulladtak így is. Igen ott sajnos porladt, de a nem porladó alapján az szépet bontott volna, meg jól látszik a nemgyulladó flash csillagok "helye" |
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Szépek lettek,valami infot róluk vetö,bontó,booster.....75mm-nél azthiszem ahol ring akart lenni, jol látam h a TT porladt? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605098
Látogatók ma: 168
|