177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Nekem azt mondták,hogy paraffin olajat patikába lehet venni az megfelel a célnak? |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Paraffin az a gyertyaviasz...Szal ebből tudhatod ,hogy bárhol. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Köszi az ötleteket,a következő biztos tökéletes lesz.Paraffint,hol lehet kapni? |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Alternatíva megoldásnak még jó az étolaj is, de itt lép közbe az én módszerem, amit az előző hozzászólásomban le is írtam. Ugyan olyan jó, mint a glicerin vagy a parafinolaj, de tényleg fém hengerben működik igazán kis fúvókával.Ha nagy felületen, fúvóka nélkül gyújtod be, akkor könnyedén lángrakaphat. Anno próbálkoztam a gépzsírral is.Elég tömény,sűrű fehér füstöt produkált, csak nehezen akart égni. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Pár tanács:
1 vihargyújtó
2 filmezd távolabról
3 használj valami elgőzölögtethető adalékot, ami elvonja a hőt a keveréktől, és a levegőben kicsapódva szép füstöt alkot. Paraffin vagy glicerin... |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Tudom ,hogy profibbak vagytok nálam,és ezért figyelmesen el is olvasom amit írtok,csak ami nagyobb kaliberű csövem volt az nem erősebb egy wc papír gurigánál.Amint lesz vastagabb csövem abból fogom csinálni. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Druszan,ha a cső kaliberére gondolsz akkor ugyanakkora volt mint az első,de ha a fúvókára gondolsz akkor igazad van.Fly köszi az ötletet. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Vagy van még egy módszerem ,ahogy én szoktam csinálni.Kell hozzá egy aeroszolos festékesdoboz, vagy hajlakkos,dezodoros ,bármelyik jó. Fogod és fölülről szépen leperemezed a rásajtolt kupakot, majd a kupakban található műanyag dolgoktól megszabadulsz és a közepén található likat 10mm-esre bővíted. Majd megtöltöd a füsteleggyel, kicsit bele is préselheted a flakonba. Ezután fogod visszateszed rá a kupakot, és valami lapos vassal ráhajlítod a peremet. Közepén lévő lukon beleengeded a visco-t és kész.Ugyebár ez a módszert azért jó, mert nem ég szét a test, és hirtelen megnő benne a nyomás. És egyszerre sok elegy begyullad és nagy erővel fújja ki a tömény füstöt a fókuszált fúvókán. |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Nagyobb átmérő ennyit tesz. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont