285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
:)
Üdv!
Persze, vicc az egész. Ahogy benéztem az oldalra és receptekre, ezek ugrottak be és görbe tükör lett belőle.
Az effektet oldalra fordított kamerával vettem fel, nem tudtam, milyen magas lesz a teteje. Aztán a program, amivel forgatni lehet felvételt, akárhova is tudja fordítani, így gondoltam az égről - tó legyen belőle.
Egyébként 3-4m-er lett, amit egy mérőpálcához viszonyítottam, nem nagyon látszik a képen. Balesetmentes szórakozást!
appme |
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Üdv!
Az anyag egy mégnagyobb erejű por, mint a recepteknél ami van.
Csak haladó piromániások részére, saját felelősségedre és nem tőlem tudjátok, rendben?!
De télleg! Na:
Elmész a...Szóval elmész.
Ott veszel ilyen szürke port, 25 kg-os, megmondod nagyanyádnak kell, nemmonta meg mire. Hazacígölöd az anyagot, tégy úgy, mintha nem lenne nehéz, vagy tedd zsebre. Ezután otthon reszelj le 245,8 gr betonacélt. Aztán még egy kicsit.
Készíts forró vizet, amit még éppen eláll a kezed és hagyd szabadon kihűlni.
Közben megmosakodhatsz a por miatt, nem érdekes. Ezután távolíts el 3 m-es körben mindent, ami képes cserebomlás útján arannyá változni - kanári, kutyaól, mobiltelefon feltöltő kártya.
Szerezz nagyszemű sóderből 4356 -nem több!- szemet és egy kevés éles homokot. Bármelyik Tüzépen kapsz, nézz ártatlanul és ne kérj áfásszámlát, vagy a haragosod nevére. Ezután aludj a dologra egyet, aztán, ha még mindig kedves az életed, belefoghatsz!
Amikor kibetonoztad a nagyi muskátliscserepeit, hátradőlsz és eltervezed, merre nyersz egérutat!
Ha ki meritek moderálni, balhé lesz!!! |
|
|
201 db. hozzászólás
36 pont
Piromán
2008.07.27.
tag |
ez jóvolt még a végén terrorista lesz belőled
amúgy mi volt benne? |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Nem értetek ti a művészethez. Az ég a tó, a fű pedig a tópart. |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Vagy nemes egyszerűséggel fejre állítod a monitort. |
|
|
664 db. hozzászólás
297 pont
Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Az első képkockát meglátva azt hittem lehidalok...mikor vettétek észre hogy a kamerát fejjel lefelé sikerült tartani? Illetve az ilyen hibát pofon egyszerű korrigálni, a windows beépített movie maker akármije is képes ilyenre. |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.11.16.
tag |
fúú...Igazi bomba |
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó