3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hát igen, meg mondjuk nem sűrűn ég pattogva a lőpor.
Működött volna ez, csak ahhoz jó lőpor kell olyan mint PL: Kicsiatom liszt lőpora. De akkor értlmét veszti a tuningolás is, hisz az már jó lőpor.
Amúgy: ha az AP kristályokba áll és ekkorát durran akkor az rég rossz! Ez azt jelenti hogy újrakristályosodott, ami két okra vezethető vissza:
1 Már kurva régi, és sokat állt.
2 Szarul lett csinálva és a nem megfelelő arányok miatt, oldódott fel és kristályosodott újra.
3 Túl melegen és gyorsan állította elő.
4 Szándékosan újrakristályosította. Ezzel elismerve hogy tényleg lövése sincs az anyaghoz és közveszélyes!!!
Ezek közül mindegyik végzetes hiba! Egy kristályban lévő belső feszültség, néha az anyag normál érzékenységét képes meg 10X ni! Ezért robbantotta le a kezét a vegyész nő is! Ő értett hozzá és hogy biztosan savmentesítse valószínű átmosta acetonnal, ez egyértelműen újrakristályosodással járt. Sajnos erre nem gondolt, csak mikor a fia és ő elvesztettek pár ujjat.
Ez egy hozzászólás a(z) "Granulált, ujrakristájosítot fekete lőporom (csak hogy lásátok nemérem be azal a gagyi minőségüvel az előző videómban." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Jajj, de igazad van PyroMaster. Énis voltam a centeren egy kis ideig, de egyre jobban kihalnak a rendes emberek. Mostanában nem is szoktam erre járkálni( csak ritkán), mert olyan a társaság mint Shrek büdös, és hülye.( Félreértés ne essen nem zöld). Itt is maradtak jó arcok, de inkább hagyjuk.
Az AP-val kapcsolatban annyit, hogy ha dunsztosüvegbe is rakod, célszerű egy fém láda mélyére temetni és szögekkel betemetni. De komolyan. Megéri :s
Ja, és annyit a multi-K-s gyerekről, hogy téged se foglak elfelejteni, mert te is olyanvagy mint a farobbantós, 100 milis vetőcsöveses ZOZO! Evilblaze, és Minusz, talán emlékszik rá amit MSN-en levágott enkünk!
Na de mind1. Mindenkinek szép estét!
JA meg annyit, hogy miért 0.2 gramm "lőport" mondtál? xd
Ez egy hozzászólás a(z) "Granulált, ujrakristájosítot fekete lőporom (csak hogy lásátok nemérem be azal a gagyi minőségüvel az előző videómban." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Jah értem, egy kevés AP ami a földön maradt... Végülis semmi gond, úgy is megdöglesz tőle, de minimum csonkolod magad erről ennyit. Csak egy kis AP maradt véletlenül a földön, véletlenül?! Ilyen egyszerű... Nem is értem mért vagyok kiakadva tényleg nem! mit izgulok én más ember hülye gyerekén?
Eszembe jutott hogy hogy tárolhatja, vagy hogy állítja elő, hogy csak úgy VÉLETLENÜL ott maradhat a földön.Értitek?
Szórod vagy mi? Trágyázol vele? Nem multi-k!
Dunsztos üvegbe tartsd menetes kupakkal, vagy mégjobb: üvegbe csiszolatos dugóval az a tuti!
Egy srác Pesten úgy gondolta ő is profi és neki lehet ilyennel játszani, csak három ujjába került ez a kijelentés megéri nem?
De nem ez a lényeg, megmondom mi: Van testvéred? Ki akarod nyírni valamelyik családtagod? Vagy legalább apád szemevilágát elvenni nem? Akkor játsz még AP val!
Amúgy a lőporod pont olyan szar amint a korábbi, gondolom ezért akartad AP val megtuningolni. Mindegy az itteni karriered elástad és megmondom mért:
Tényleg véletlenül került oda AP és tényleg véletlenül durrantottad el, tehát tényleg komplett hülye vagy!
Lőport csinálni nem tudsz de te ügyes vagy ezért AP-t csinálhatsz, te profi vagy!
A második lehetőség hogy megjátszod az agyad és megpróbálsz hülyére venni minket, odarakod az AP-t hogy azzal együtt gyújtsd be a lőport azt a benyomást keltve hogy űberfasza anyagod van, holott egy darab szén gyorsabban és tisztábban ég mint a lőporod!
Sajnos mindkét esetet rühhelik a centeres moderátorok...
Volt már itt srác aki Multi-k val és gyújtózsinórral robbantott ki fát nem sokáig maradt.
ŐSZINTÉN BÍZOM BENNE HOGY GYORSAN KIRAKNAK INNEN!
További szépjóestét!
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hát igen, de még mindig jobb a teló mint a semmi
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
a 25 helyett 18 képkocka/másodperces videofelvételekből nehéz lenne ilyenre következtetni, de úgy néz ki ezen a felvételen hogy jó.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
:)
Üdv!
Persze, vicc az egész. Ahogy benéztem az oldalra és receptekre, ezek ugrottak be és görbe tükör lett belőle.
Az effektet oldalra fordított kamerával vettem fel, nem tudtam, milyen magas lesz a teteje. Aztán a program, amivel forgatni lehet felvételt, akárhova is tudja fordítani, így gondoltam az égről - tó legyen belőle.
Egyébként 3-4m-er lett, amit egy mérőpálcához viszonyítottam, nem nagyon látszik a képen. Balesetmentes szórakozást!
appme
Ez egy hozzászólás a(z) "Robbanás a tóparton, mindenki meghal!!!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Üdv!
Az anyag egy mégnagyobb erejű por, mint a recepteknél ami van.
Csak haladó piromániások részére, saját felelősségedre és nem tőlem tudjátok, rendben?!
De télleg! Na:
Elmész a...Szóval elmész.
Ott veszel ilyen szürke port, 25 kg-os, megmondod nagyanyádnak kell, nemmonta meg mire. Hazacígölöd az anyagot, tégy úgy, mintha nem lenne nehéz, vagy tedd zsebre. Ezután otthon reszelj le 245,8 gr betonacélt. Aztán még egy kicsit.
Készíts forró vizet, amit még éppen eláll a kezed és hagyd szabadon kihűlni.
Közben megmosakodhatsz a por miatt, nem érdekes. Ezután távolíts el 3 m-es körben mindent, ami képes cserebomlás útján arannyá változni - kanári, kutyaól, mobiltelefon feltöltő kártya.
Szerezz nagyszemű sóderből 4356 -nem több!- szemet és egy kevés éles homokot. Bármelyik Tüzépen kapsz, nézz ártatlanul és ne kérj áfásszámlát, vagy a haragosod nevére. Ezután aludj a dologra egyet, aztán, ha még mindig kedves az életed, belefoghatsz!
Amikor kibetonoztad a nagyi muskátliscserepeit, hátradőlsz és eltervezed, merre nyersz egérutat!
Ha ki meritek moderálni, balhé lesz!!!
Ez egy hozzászólás a(z) "Robbanás a tóparton, mindenki meghal!!!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|