131 db. hozzászólás
141 pont
   Hobbista
2007.10.12.
tag |
Ha esetleg valami személyes problémád is lenne akkor hívj fel nyugodtan: 0670 231 1573 |
|
|

131 db. hozzászólás
141 pont
   Hobbista
2007.10.12.
tag |
Én már túl vagyok az első mérlegen és ennek ellenére állítom hogy olcsóbb így.Ha többet vesz az ember még olcsóbb, mert a postaköltség eloszlik.Szóval a hús és a leves is megéri.Kérlek hogy akkor írj ilyet ha te mondjuk rosszul jártál mikor onnan rendeltél valamit.Addig ez csak ítélkezés megalapozatlanul. |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Már bocs e te sík hülye vagy ember,6-7 ezerért már lehet normális mérlegeket kapni,te meg képes vagy az usaból rendelni?többe kerül a leves mint a hús,ha érted mire gondolok. |
|
|

131 db. hozzászólás
141 pont
   Hobbista
2007.10.12.
tag |
az usából akarok rendelni mert itthon kb 2x annyiért árulják, lehetőleg olyat ami ceruza elemmel megy, mert abból van tölthető is.
Nem akarok túl sokáig várni, mert szükségem lenne most rá.Míg megjön kb 2 hét.Bp-en kellene összefutnunk.Ja és van némi kockázat hogy eltűnik a postánál, bár eddig megjött minden, gond nélkül a világ másik feléről, viszont amit itthon adtam fel arról már nem. |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Ráömlött a szénpor? Tisztítsd le! Nekem már nagyon sokszor borult rá sokminden, és eddig sikerült kipucolni. Működik is rendesen, csak annyi a szépséghibája, hogy ha bennehagyom az elemet, lezabálja egy nap alatt nullára De ez gyárilag ilyen volt. Amikor megrendeltem, kiküldtek egy totál működésképtelen darabot, azt visszaküldtem, aztán küldték ezt. Nem akartam másodszorra is visszaküldeni, mert már nagyon szükség volt rá, ugyhogy vállaltam ezt a kis feladatot, hogy minden használat után ki kell kapni az elemeket . Előzmény: #2590
|
|
|
194 db. hozzászólás
12 pont
  Piromán
2008.02.26.
tag |
Igen én is akarok venni mert a régire ráömlött a szénpor 
Te honnan szoktál rendelni??
És egyáltalán hova valósi vagy?
De ezt talán a vegyünk közösen cimű topicba kellene irni!
|
|
|

131 db. hozzászólás
141 pont
   Hobbista
2007.10.12.
tag |
Akar valaki mérleget venni mostanában?Ha többet rendelnénk sokkal olcsóbb lenne, mert eloszlana a postaköltség. |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Hát igen aki a knsb-ét és a virslit is egy edénybe főzi
szerk
ja bocs,mégse egy edénybe,csak egymás mellett,attól függetlenül én tartanék a nitrátmérgezéstől |
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
Véleményem szerint nem lessz bajotok tőle, ha ezzel pácoltok! ha belegondolunk, hogy 100g trágyában lehet kb 2-3g egyéb, ami szvsz. calcium-nitrát, ammónium-nitrát, és valamijen foszfát. mondjuk a foszfátok élettani hatásait nem tudom, de elég kis koncentrációban lehetnek jelen. Dönts belátásod szerint, én mondjuk gond nélkül használnám.
ui.: elvakult vegyész vagyok, tehát ne halgassatok rám |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Kötve hiném hogy egy közönséges műtrágya alkalmas lenne húspácolásra,mivel a kno3-on kívül egyéb más nemkívánatos anyagokat is tartalmaz.szval ha tényleg élelmiszer tartósításra kell,nézze meg egy másik gyógyszertárba,hátha ott lesz.. |
|
|
53 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2008.04.27.
PM Jelölt |
Sziasztok.
Tudom,hogy nem igazán jó hejre írok. Annyit szeretnék csak tudni,hogy a mezőgazdasági boltba műtrágyaként vásárolt KNO3-at lehet e házilag valamijen módszerrel teljesen vegytisztára csinálni mert úgytudom,hogy a műtrágya ként vett KNO3 max 96-97% salétromot tartalmaz. (((Fontos lenne))).
Előre is kössz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 165
Ebből tag: 0
Látogatók: 1495607
Látogatók ma: 1391
|