A másodperc ajánlata: 2854 Ft
53 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2008.04.27.
PM Jelölt |
Heló Benedek
Ezzel azt akarod mondani,hogyha véletlenül bejönne ez a "kis rizikófaktor" akkor csak maximum memkapom meg a csomagot és ugrott a pénz.Tehát ijesmi hogy pénzbirság elő sem fordulhat????
((Azért vagyok ennyire elővigyázatos mert nemtom,hogy hallottad e azt,hogy Tomcat-et mennyire b@sztatták a kénporért meg a KNO3-ért pedig azok nem is tiltott anyagok.))
|
|
|

178 db. hozzászólás
38 pont
   Hobbista
2007.09.25.
tag |
Hali!
Mivel illegális ezért egy kis rizikófaktora is van, azért kell olyan csomagküldő szolgálatot keresni akik elvállalják, de amúgy a postán se lehet gond! De mint mondottam minden ilyen "illegális" küldésnek van rizikófaktora de tuti hogy nem fognak kijönni a jardok (99%) Amúgy meg mindent kilehet magyarázni :) |
|
|
53 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2008.04.27.
PM Jelölt |
Helóka
Külföldröl szeretnék vásárolni perklorátot és még pár ojan cuccot ami itthon nálunk tiltott anyag. Az lenne a kérdésem,hogy nem lehet e gond a behozatalnál pl. átvilágítják a csomagot vagy kibontják és látják,hogy mi van benne és nem jön meg a cucc én meg kifizettem érte a lóvét. De gondoltam én ojan rémségre is hogy majd a vámosok meg a rendőrök is bekopogtatnak nálam,hogy mit akarok én ijen anyagokkal csinálni. Ugye ijesmi nem fordulhat elő?????
Thanks |
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Hallod Rock!Téged felvettelek ám msn-re...feljöhetnél egyszer. |
|
|
41 db. hozzászólás
17 pont
  Zöldfülű
2008.07.28.
tag |
THX az infót |
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Még mindig antimon-szulfid beszerzése érdekelne.Estleg mostmár Antimonit ásvány is megvennék ha valaki tud kedvező áron...
Amúgy stroncium-nitrátot nem fogsz engedély nélkűl kapni...amúgy mellesleg meg rohadt drága |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.10.
tag |
Sziasztok!
Visszatérve a nitróhoz... hogy lehet házilag előállítani N2O-t???
// Ha jól emlékszem, nagyon sok helyen le van írva, hogy használd a keresőt, mielőtt hülyeséget kérdezel.
4. találat. Ezzel együtt megkaptad első figyelmeztetésed is. Olvasd el az oldalszabályzatot, és a fórum fejlécében található ,,Fórumozás előtt mindenképpen olvasd el a" utáni összes linket. Még egy ilyen és érzékeny búcsút veszünk tőled. [Mod. Rock] // |
|
|
41 db. hozzászólás
17 pont
  Zöldfülű
2008.07.28.
tag |
Stroncium-nitrátot honnan lehet venni?
|
|
|
41 db. hozzászólás
17 pont
  Zöldfülű
2008.07.28.
tag |
Szerintem ami érdekesen pattog , ha vizet engedek ra (majd kicsapja a szemem) valamint fölmelegszik és gőzt fejleszt az CaO
Különben a CaOH-nak csak 500C° kell a bonlásához. |
|
|
41 db. hozzászólás
17 pont
  Zöldfülű
2008.07.28.
tag |
sikerült égetett meszet csinálni CaOH -ból . (egyszerűen raktam egy takaros kis tüzet)
Szerintetek milyen arányban érdemes keverni KNO3-al szénnel és kénnel? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471801
Látogatók ma: 19
|