840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
na, akinek enyvszalag kell, az jelezze.
12 tekercset kell minimum rendelnem, vagy vastagot vagy vékonyat, el kell dönteni, hogy melyiket akarjátok jobban. A különbség annyi, hogy a vékonyabbnak 60 gramm négyzetmétere, a vastagabbnak 75. Hosszuk 200 méter, szélességük pedig 6 centi. Az ár azért ment feljebb, mert a legutóbbi rendeléskor veszteségesen jöttem ki, ezt nem szeretném újrajátszani: így 1000 Ft egy tekercs ára, plusz azt a postaköltséget, amiért nekem kihozzák(2000Ft), elosztjuk annyi felé, ahányan rendeljük. Szal ha 4-en rendelünk, az emberenként 500 Ft, ha öten, az 400 Stb.
A vékonyból már rendeltem, tekerni iszonyat jó vele, úgy simul mint állat. Hátránya hogy több réteg kell belőle, hogy ugyanolyan vastagságot elérj vele. Viszont ugyanaz a vastagság erősebb végeredményt eredményez, ezt is tegyük hozzá. Felvágáshoz, meg nedvesítéshez lehet szerkeszteni mindenféle fasza eszközöket, a munka megkönnyítése érdekében.
Ha a vastagból lesz a rendelés, akkor az megoldható, hogy 3 tekercs vastag szalagot elcserélek valakivel vékonyra, ugyanis ennyi van most itthon, amit helyettesíteni tudok esetleg vastaggal.
Akinek kell, az minél hamarabb jelezze, hisz mindjárt itt a szilveszter.
Üdv, Veréb |