7 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2015.11.23.
tag |
Üdv!
Én eddig egy PGchem nevű vegyszerboltban vásároltam Szlovákiából, de a mostani rendelésemre valahogy 10 nap után sem reagáltak, pedig sürgősen kéne szilveszterre Stroncium-nitrát meg Al-por. Tudtok segíteni, hogy esetleg hol, tudnék venni(akár külföldről is). Esetleg valakinek van eladó? |
|
|
14 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.04.06.
tag |
Üdv Mindenkinek !
Tekintélyes mennyiségű üveg labor cucchoz jutottam,LEGINKÁBB desztilláló és különböző üveg alkatrészei,extraháló,és alkatrészei,hőmérők,csiszolatos Erlenmeyer ek egyéb üveg cuccok
ha valakit érdekel jelentkezzen emai-ben,és küldök képeket [email protected] |
|
|
133 db. hozzászólás
35 pont
Tud valamit
2014.10.31.
tag |
Ennyire szenzitív lenne a téma? Fura mert teljesen legális termékekről beszéltem. Mindenesetre írtam egy ??-t.
|
|
|
82 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.10.06.
tag |
Írjál emailt ott megbeszéljük :) Előzmény: #7916
|
|
|
133 db. hozzászólás
35 pont
Tud valamit
2014.10.31.
tag |
blazsejgyőr, ahogy látom te se veted meg a gyári technológiát. Esetleg van valami jó beszerzési tipped az idei szilveszterre? Hova érdemes menni? |
|
|
82 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.10.06.
tag |
Vastagságra 3 mm, de égésidőt nem tudok mondani mert ez most új cucc nekem Előzmény: #7914
|
|
|
82 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.10.06.
tag |
Sziasztok!
Gyújtózsinór eladó. 1 m = 100 ft, de ha 100 m veszel akkor a postai költséget Én állom.
Üdv! |
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Bentonit por eladó,full finom por,tökéletes rakéta fúvóka anyag,beton keményre lehet préselni/kalapálni.
Vékonyabb papircsövek végfolytására is tökéletes.
(nem kell a macska alommal kinlódani,darálatni,ez jobb anyag)
5kg/1000ft |
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Zselatin kötőanyag eladó,egyedüli legjobb kötőanyag Black Match-hez,tökéletes rugalmas lesz vele.
500g/1000ft. (megveszel egy ilyen fél kilót és egy jó darabik el leszel vele) 5 évig biztos. |
|
|
37 db. hozzászólás
31 pont
Zöldfülű
2011.11.30.
tag |
Sziasztok!
Laborom felszámolása csaknem a végét járja, azonban közel 600g hipermangán rám maradt, így külön is kiírnám, hátha valakinek szüksége lenne rá. Elérhetőségem: alazszabo@freemailponthu
Nyugodtan bombázzatok áron aluli ajánlatokkal
További szép estét kívánok! |
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
K E R Á M I A G O L Y Ó
Ismét kapható nálam kerámia golyó, 13mm-es méretben. Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen lehet! Nagy kopásállóság megbízható minőség! Írj bátran! |
|
|
7 db. hozzászólás
Zöldfülű
2015.09.21.
tag |
Hát nem tudom, tavaly három helyen voltam, és sehol sem volt KO-Airbomb (Szegeden, biztos a délalföldi konténerekbe nem küldtek szét ilyet, pedig a plakátokon rajta volt.)
Na mindegy.
Igazából ilyen lenne a legjobb: http://www.tuzijatek.hu/termek/pt-2-osztaly/telepek-200-g-ig/happy-36s/
ez kb 2000Ft, 36 lövés. Ez nem bont csillagot, tehát fel lehetne lőni egyszerre elektromosan 10db csövet, nem nyomják el egymást.
(szétszedném az egyes csöveket a ragasztásnál, a gyújtózsinórokat kihúznám, és a lyukakat kitágítva begyömöszölnék mindegyikbe egyesével egy ilyen gyutacsot: gyutacs Csak ilyen egyszerű ahogy gondolom?)
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3604977
Látogatók ma: 47
|