50 milis... vetőtöltet nélkül a súlya 105g, kb 3-3,5 sec késleltetés spolettel. Bontáskor ha minden jól megy 7 kissebb és 1 nagyobb hengert dob ki magából melyeknek a végébe mgal csilag elegy került. a kicsiknek hátul van 1-1 furat, a nagynak oldalt amitöl remélhetőleg pörögve fog szikrát szórni. Végezetül minden henger meg van tömve 1cm /sec égésű 3mm vastag kb 4cm hosszú viscoval. öszesen kb 130 db fog cikázni az égen.
Segítsetek kitalálni a vetőtöltet mennyiségét, hogy mindez megfelelő magasságban történhessen.
Az indítás alulgyujtós módszerrel történik a bombetta teste passzol de nem szorul a vetőcsőben a vezérsíkok behajlanak ezáltal képeznek némi ellenállást de semmi komoly.
A vetőtöltetnek granulált balsa illetve fűz BP keverékét használnám
igen ez papircsöves stopin,azért van egy réteg ragszallag is rajta hogy időjárásbiztos legyen,meg ne lehessen elszakitani.Nekem ez jött be ,gyors könnyű gyártani
Az üzemanyagot közvetlenül az égéstérbe kell jutattni. Én úgy oldom meg, hogy egy csövet ledugok a beömlőnyiláson egészen az égéstérig, és azon keresztül tolom befele a PB-t.
A tolóerejére vonatkozóan sajnos nemtudok mit mondani, amég ki nem próbálom, de 5-6 kilóra számitok. Ennyivel már szépen meg lehet hajtani egy bringát.
Az üzemanyagot sajnos elég durván eszi. Külföldi oldalakon olyanokat irnak, hogy egy az enyémhez hasonló méretű hajtómű egy 5 kilós palackot 5-7 perc alatt megeszik max teljesitményen.
És akkor ebbe hogy raksz üzemanyagot?
Vagy mennyire tol ez előre egy biciklit,mert én már láttam sugárhajtóműves(JetCatos) biciklit,amit egy modellrepülő cirka félmillás hajtóműve tolt,de ahhoz kell percenként majdnem 1 liter kerozin.
Ettől függetlenül nemtudom ,hogy hogy működik,de csillog
Sok szerencsét hozz,és sztem ha itt a tél,először szánkón próbáld,mert sosem biztos,hogy sikerül,és nem robbansz fel.
Mindíg használd ilyesmire-piróra a BAl kezedet(persze,ha jobb kezes vagy)
-time fuse: 3.5 cm ,6 mm-s papír csőbe,black matchal spolettének megcsinálva
-Csillagok: tavalyi maradékok:zöld comet,yankies flash csillag,FeTi s csillag,willow
-Bontó: pelyvás+granulátum,fele fele amennyi kitöltötte a helyet
-booster:perklorátos flash 2 kis kanál
műanyag héjba volt üvegszálas ragasztóval és enyv szalaggal erősitve, FeTi s nyomjelzővel
Kidobó: 30g bp granulátum 3-4 mm s
Ezzel teszteltem a time fuse -t,jól adja az időt,de mindig fél cm rel többet vágjatok le.Ennyi lógjon ki a papír csőböl,amit egy hegyes árral szúrjatok át ide egy szál bm teszek,majd a stopinból kijövő bm is rátekerem keresztbe odakötöm,és igy biztos gyújt.Rá a vető kis zacsiba rá a szoknya és kész is.A papircsövet érdemes kivül- belül rag pisztollyal ragasztani a héjhoz majd kivül még mielött majdnem megköt fonállal körbetekerni plussz még rag pisztoly,igy biztos nem nyomja be.
Bravo!
Már bizsereg a hátam amikor meglátom ezeket a szilveszteri videókat meg képeket
Szép munka ruti!
Milyen csillagok?
Bontó?
Vető?Mennyisége?
Booster van benne?Ha van milyen?
stb...
Látom jó hosszú enyvtekercsed van
Csak a képen láthahtó tipusra térek ki, a többi pulzáló is ugyan ezen az elven működik, apró eltérésekkel.
A lényeg, hogy nincs benne semilyen mozgó alkatrész, tehát szelep, turbina, semmi ilyesmi. Az egész egy pontosan megtervezett, speciális formájú cső. A formájából adódóan tudja kihasználni a fizika pár törvényét. Termoakusztikus eszköz, működése ciklikus.
Fontos, hogy a beinditásánál a legelső ciklust nekünk kell elinditanunk a folyamatosan az égéstérbe áramló tüzelőanyag (ált PB gáz) mellé adagolt levegővel.
Ha már működik az eszköz, akkor egy ciklus a következőképp zajlik:
1. Az égéstérben berobban a levegő-üzemanyag keverék - ekkor az égéstermékek a megnövekedett nyomás miatt elkezdenek mindkét itányba áramlani (tehát elöl hátul ,,fúj").
2. Közvetlenül ezután az áramló gázok tehetetlensége miatt az égéstérben alacsonyabb nyomás jön létre, ami szivóhatást kelt. (az üzemanyag közben egyfolytában áramlik közvetlenül az égéstérbe).
3. A szivóhatás érvényesül: mindkét csövön elindul egy visszaáramlás, de a hosszabban több a gáz, nagyobb a tehetetlensége, igy főleg a rövidebből áramlik anyag az égéstérbe. Ez főleg levegó (és egy kevés égéstermék)
4.=1. Az égéstérben ismét ideális a levegő-tüzelőanyag arány, és a test forrósága ezt magától gyújtja is. (A test vörös, vagy akár fehér izzásig is hevülhet.)
Mint mondtam, a működése ciklikus. A hajtómű méretétől, üzemanyagától stb függően másodpercenként pártiz-párszáz-esetleg ezer ilyen ciklus játszódik le.
Ez persze csak egy egyszerűsitett magyarázat, ennél azért kicsit bonyolultabb (bár nem olyan nagyon sokkal).