741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Igen az az borzas,az az úgynevezett takarópapír.Olyant vettem neked,30cm*50m-est,a praktikerben.
Amugy télleg jól néznek ki. 
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
jól néznek ki!! grat
am milyen csomagoló papírba vannak tekerve?
ja és pár dadatot pls.
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Köszi szenszej
Amúgy minden esetben 8% vető megy,alul gyújtásos az összes,úgy mint tavaly,az extrém megerősités miatt birják
a csövek egy fa karóhoz vannak rögzitve minden cső külön!Igaz a mostani időjárás miatt sz@rrá van fagyva a föld ,igy még kérdéses a rögzités,de majd kieszelek valamit
Ez egy hozzászólás a(z) "Idei készlet,ennyire futotta az időmből :-) " című tűzijáték képhez. |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Grat. rutikám, én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... 
Am. a 100 fölöttieket felül vagy alul gyújtással és hány % vetővel tervezed?
Csöveik rögzítése?
Ez egy hozzászólás a(z) "Idei készlet,ennyire futotta az időmből :-) " című tűzijáték képhez. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Ilyent én is akartam csinálni csak még nem tudtam szerezni hozzá rácsot.Te ahogy látom magadnak csináltad a rácsozatot.Én azért nem magamnak csinálom mert nincsne összeforrasztva a kis kockák érintkezésénél.
Amugy nem rossz.
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Hát ruti, le a sapekot. Igényes és szép kivitelezés. De mit is várhattunk volna tőled? Grat.
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Sajnos, el kell, hogy szomorítsalak benneteket.
A 100-asbol csillagágyú lett, mert a cső végénél beszorult, feltehetően a stopin miatt.(Nem baj, mert így is fergeteges volt)
Szerencsére a papírcső kibírta.Videó nincs, mert nem volt kéznél semmilyen felvevőezköz.
Remélem az 50-es jobb lesz.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első 100mm-es és egy 50mm-es bombi" című tűzijáték képhez. |
|
|

37 db. hozzászólás
10 pont
    Zöldfülű
2010.12.24.
kitiltott |
Egy 12 eveshez képest nagyoon jó GRAT 
Ez egy hozzászólás a(z) "Első 100mm-es és egy 50mm-es bombi" című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470631
Látogatók ma: 251
|