17 db. hozzászólás
1 pont
  Zöldfülű
2008.11.29.
kitiltott |
Ki próbáltam. Akkorát szólt mint egy gyári vetőcsöves.Nagyon durva volt.Sajna nem lesz videó
Ez egy hozzászólás a(z) "Első megám, lőpor+flashpor, remélem nagyot szól" című tűzijáték képhez. |
|
|

201 db. hozzászólás
36 pont
  Piromán
2008.07.27.
tag |
hát az tavakról maradt mert 2 volt csak az volt a baj hogy tavaj volt hó és nemcsinált semmit mert lefullatt a hóba de majd most kipróbálom a másikat
meg van 4 tankom is az meg olyan hogy szikrákat lő meg előre megy meg durran meg mitomén csinál sokmindent de az tettszett tavaj 
ezeket a cuccokat a tiger, explode, meg a pyropont cégektől vettem
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

205 db. hozzászólás
4 pont
    Haladó
2005.09.10.
tag |
Látom van forma-1 autód. Kipróbáltad már? Mit csinál?
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Nekem most készült el a 75ös gömbbombettám,remélem jó lesz,habár van esélye,hogy a földön robbanjon.Ehhez grat. szépek!De erre még tegyél egy réteg papírt
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm hengers (ez 283 gramm)" című tűzijáték képhez. |
|
|

75 db. hozzászólás
    Hobbista
2008.12.30.
tag |
Ez nagyon király lett.gyönyörű
|
|

75 db. hozzászólás
    Hobbista
2008.12.30.
tag |
ilyet én is csináltam.
Ez egy hozzászólás a(z) "házi csillagszóró vulkán" című tűzijáték képhez. |
|
|

205 db. hozzászólás
4 pont
    Haladó
2005.09.10.
tag |
Szépen néz ki, de ezeket hol vetted és milyen cégnél, mert még sose láttad ilyen dolgokat?
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
A csöveket ismerőstől szereztem,gyári cucc is van.
A csillagok pedig Winokur 20,D1 glitter,Cink flash,MgAl-os fish,TT,sárga csillag,és egy spéci pirosasan égő keverék..
Egyedül kék színű nincs.
Ez egy hozzászólás a(z) "Íme a szilveszteri készlet,4 nap alatt ennyit sikerült csinálni." című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Vulkánnak talán jó lesz,de nagyon rövid ideig,szóval nem lesz nagy szám.A minőséget inkább meg sem említem.Na dehát Rocketboy most kezdte a pirót
|
|

217 db. hozzászólás
64 pont
   Hobbista
2008.04.04.
tag |
hány mm-esek?
a csöveket honnan szereszted?
ezér ezis szép gyüjtemény
ha nem tuttál anyit csinállni mint pl : col 
akkor vegyéll gyárit de mondom ez sem rossz :)
B.U.É! (k. )
Ez egy hozzászólás a(z) "Íme a szilveszteri készlet,4 nap alatt ennyit sikerült csinálni." című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Szélp gyűjtemény!Nekem kicsit több van,de abból sok bombetta,egész pontosan asszem 7 csak 25 milis.Milyen csillagokkal vannak szerelve.Gondolom flash,TT,glitter.Én még most mek tesztelni a Bmet a 75öshöz,mert az még kérdéses,hogy jó-e lesz hamarosan én is adhatok képet a cuccaimról
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 31
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470496
Látogatók ma: 116
|