217 db. hozzászólás
64 pont
   Hobbista
2008.04.04.
tag |
ennek mennyi a max befogadó képessége bp-ben? úgy hogy rebdes jó minőségü lesz??
Ez egy hozzászólás a(z) "Micro mill" című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Jujdecuki! Éniscsináltam egyszer ilyet de nagyon gyorsan forgott.Próbáltad már?Nem forog gyorsan?Feldobhatnál egy vidit a működéséről
Ez egy hozzászólás a(z) "Micro mill" című tűzijáték képhez. |
|
|
4 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.12.28.
tag |
Igazad van, csillaggal biztos szebb, de nekem már ez is élmény volt, hogy sikerült! Az enyém nem sült be. Vettem egy csomag fütyülős rakétát, és annak a gyújtózsinórjával csináltam!
Üdv.!
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. Előzmény: #10601
|
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Egyszerű,ez egy kezdő ,,gyufacsillagágyú,, kezdésnek nem rossz,régen én is egyszer megcsináltam,nekem sajna besült,de az égő gyufafejek szép látványt adnak,viszonylag,de a csillagok sokkal jobbak
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
4 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.12.28.
tag |
Köszi Lacy!
Kipróbáltam ma este, és működött! Én amolyan extra mini római gyertyának mondanám! Ha valaki kezdő, csak bátorítani tudom hogy csinálja meg, mert ha nekem sikerült, akkor neki is fog! Szerintetek csillagszórópor jó lenne gyufaméreg helyett?
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Szia , szép gyűjtemény! Sajna nekem nem lesz ennyi és azok se biztos hogy működni fognak,szóval a bombettáimtól jó messze kell majd állni.De ez nagyon szép gyűjtemény,grat majd akkr csinálj egy teljes képed mindenedről ami lesz szilveszterkor
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri bombettáim" című tűzijáték képhez. |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Engem ez a tüzijáték kisértetiesen emlékeztet az én régi pyrós cuccaimhoz amit kb 10 évvel ezelőtt csináltam,na de persze akkor még nem volt se ez az oldal se net,csak amit egy 13 éves gyerek ki tud találni.De valahol el kell kezdeni, lesz ez még jobb is:)
|
|

353 db. hozzászólás
149 pont
    Labortöltelék
2007.11.27.
tag |
kösz !ezek még csak az öcsik , a bátyainak meg nem raktam kidobó töltetet, azokról csak később rakok fel képet!
|
|
63 db. hozzászólás
4 pont
 Tud valamit
2008.08.24.
kitiltott |
szép gyűjtemény
|
|
22 db. hozzászólás
4 pont
 Zöldfülű
2008.12.20.
kitiltott |
jól néznek ki!
|
|

471 db. hozzászólás
74 pont
   Hobbista
2008.01.04.
tag |
szép.nyami nyam nyam nyam.Én mindig is a csillagefekteket imádtam a legjobban gyönyörűek.
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es,TT-vel töltve." című tűzijáték képhez. |
|
|
4 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2008.12.28.
tag |
Nevem Rock: Igazad van, elég gyámoltalan szegény.
Tamas88: Légyszives ne okoskodj olyanba bele, amit nem tudsz..
Ez nem rakéta. Ez egy nagyon egyszerű tüzijáték, amit még egy kezdő is meg tud építeni. (mint pl. én) 3 Doboz gyufa mérge van belereszelve, meg 30 gyufafej fával együtt. A működési elve egyszerű:
A gyújtózsinór meggyújtja a csőbe préselt gyufamérget, és a termelődő nyomás kilővi az égő gyufafejeket.
Ezt nem én találtam ki. Nem is szántam ezt rakétának.
"Fogjá celluxot, papírt. Ezeket óvatosan gyúrd össze egy galacsinná. Kész. Most gyújtsd meg és fuss el messzire!! - Kb ez lehet az építési leírás." Hát éppen nem! Ha kíváncsiak vagytok rá , itt a receptje! KATT
Az alsó folytás ragasztópisztollyal van csinálva, a felső meg papírzsebkendő.
Tamas88: Ha megvártad volna még ezt leírom, akkor nem játszottad volna a fejed feleslegesen.
Ez az én véleményem! Akinek nem tetszik, lehet utálni!
Üdv.!
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Igazad van rock! én azt nem értem, hogy miért oldalt van a fuvóka? milyen hajtóanyaga lehet, csill. szóró por? De ráadásul nem arányos a rakéta test túl hosszu a vastagságához képest...
|
|
17 db. hozzászólás
1 pont
  Zöldfülű
2008.11.29.
kitiltott |
Kiszedtem a sikolyból.Jövőre KNSB-s lesz 
Ez egy hozzászólás a(z) "Első raksim, készülőben" című tűzijáték képhez. |
|
|