62 db. hozzászólás
59 pont
 Tud valamit
2008.11.05.
tag |
mivel jelenleg nincs megfelelő felszereltségem KNSB készítéséhez
ezért 4 doboz gyufáról a por van benne összetömörítve(olyan kemény lett ha felfordítottam nem hullott ki belőle a cucc) remélem működik(tudom:az állvány kicsit béna lett)
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Most én is csinálok egy 75ös finálé bombát.Ebbe milyen csillagokat tettél?Az enyémbve glitter csillag fog kerülni,de ezek is zépek,a burkolatuk is
Ez egy hozzászólás a(z) "4x75mm" című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Tényleg szépek! Ja és mi vegyészünknek nagyon jó a lőpopra,fent is van a videógalériájávban,azzal nem lesz gond,viszont az a csőbe dobás nem a legjobb megoldás
Ez egy hozzászólás a(z) "Ajándék :D ( még be kell csomagolni ! :))" című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Jujdeszép!Te sem fogsz unatkozi.Sajna én elég rosszul állok,nem ez lesz az én szilveszterem. Neked meg grat ez szép gyűjtemény!Mióta csinálod?
Ez egy hozzászólás a(z) "szilveszteri készlet" című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Jaja arra én is kíváncsi vok h mi van benne.A kilözőrudat érdekesen megoldottad.Szerintyem működni fog,de az attól is függ , mi van benne
|
|
9 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.12.09.
tag |
télleg..mi van benn???ennek a fellövésére nemelég csak egy eccerű kidobótöltet??vagy erősebb kell???nah további jó pirózást,
|
|

353 db. hozzászólás
149 pont
    Labortöltelék
2007.11.27.
tag |
A telepben van 4 bombetta,2 recsegő,meg sárga csillagok, kidobó töltetnek liszt lőport tettem, lehet hogy egy kicsit sokat, de azért remélem nem viszi szét a csövet. Na jó, kicserélem stopinra, hátha működik
Ez egy hozzászólás a(z) "Ajándék :D ( még be kell csomagolni ! :))" című tűzijáték képhez. |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.22.
kitiltott |
Mi van benne???
|
|

62 db. hozzászólás
59 pont
 Tud valamit
2008.11.05.
tag |
vidit nem hiszem h tok csinyni (még nem jött meg a kamera) , de az tuti h vicces lesz
Ez egy hozzászólás a(z) "Repcsi v2.0" című tűzijáték képhez. |
|
|

155 db. hozzászólás
72 pont
  Tud valamit
2008.06.27.
tag |
jó sok cucc biztos jók is :D
Ez egy hozzászólás a(z) "szilveszteri készlet" című tűzijáték képhez. |
|
|

353 db. hozzászólás
149 pont
    Labortöltelék
2007.11.27.
tag |
Nem kel belegyömöszölni a csőbe, ez simán belemegy... stopinos megoldást még nem nagyon próbáltam
|
|

353 db. hozzászólás
149 pont
    Labortöltelék
2007.11.27.
tag |
Na még szép hogy, házi majd csinálok többet szilveszterre, csak pont most fogytak el a csillagok
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Jól néz ki! Csak a gyújtás szúrja a szemem. Meggyújtod a bombettát és utána gyömöszölöd be a csőbe? Akkor már inkább stopinos megoldást válassz! Vagy mi a trükk?
Mi van abban a radioaktiv telepben? 
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 82
Ebből tag: 0
Látogatók: 1531701
Látogatók ma: 1302
|