A másodperc ajánlata: Royal 4800 Ft

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
A csillagszóróport kiszedném a tortatüzijátékból , mert én is gondoltam rá csak azt hittem nem jó!De könnyű megoldani!
Még lehet, hogy megnézem azt a piros fáklyát amit lehet kapni benzinkútnál!
Ez egy hozzászólás a(z) "Életem 1. bombettája készülőben!meglátjuk milyen lesz!" című tűzijáték képhez. |
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
mefi01:
Benzinkótnál kapható piros színű fáklya...Focimeccseken látható, bengálfáklya néven is ismert.
RockeTomi: Nézzél már a szemeddel! Nem keksz a kidobó  
biggest:
a kép címe:
"Életem 1. bombettája készülőben!meglátjuk milyen lesz! "
Ez a meglátjuk ez nagyon nem jó hozzáállás!
Ez egy hozzászólás a(z) "Életem 1. bombettája készülőben!meglátjuk milyen lesz!" című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Elsőnek jó de egy kicsit fura az alja,mi kesz a kidobó?,azt nem tom hogy milyenre gondol,de jó ötlet,de lehetne tortatüziből is kiszedni a port,vannak piros színű tortatüzik is ,Az jó csillaghoz
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Hát jah,kituggya mi történik,még a kis 25 milis bombettáknál is legelább 5 de inkább 6 centis gy.zs.t teszek mert azért kell az a futásnak,na meg a futás után jobb ha jól kitámasztod a kezedet ,hogy jól látszódjon minden,erre még nyugodtam tegyél egy min 5 de inkább 10 cm gy.zs.t
Ez egy hozzászólás a(z) "első gömbhéjasom, 50 mm-es RSBP TT csillagokkal" című tűzijáték képhez. |
|
|
63 db. hozzászólás
4 pont
 Tud valamit
2008.08.24.
kitiltott |
grat hozzá

Ez egy hozzászólás a(z) "Bombetta telep-45 mm" című tűzijáték képhez. |
|
|
|