27 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2008.08.12.
tag |
Szépek De a sikoly tényleg nem durranós sajnos És menyi pénzt költötél el idáig?? 
Ez egy hozzászólás a(z) "Kis gyűjteményem:SDe lessz még;)" című tűzijáték képhez. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Szerintem neked ezzel nem lesz gond! A te lőporod nagyoin jó minőségű,ahhoz lehet stopint használni!Az én lőporom épp hogy jó kidobónak,elég gyenge,ezért én nem használok stopint,ráadásul fogyasztja is a BPt és kidobónak is több BP kell!Én nekem tökéletesen elég az ágyúzás filling.
Ez egy hozzászólás a(z) "4x75mm" című tűzijáték képhez. |
|
|

74 db. hozzászólás
31 pont
  Kutyul
2008.10.19.
kitiltott |
Üdv!
3 kérdésem van
1.hogy csináltam a testet mertha csak rátekerted valamire és öszeragasztotad ne mhiszem hogy jó!
2.milyen tömítés van benne?
3.Mik az öszetevők?
Ez egy hozzászólás a(z) "X-Tra 9...Egyedi Robbanás;)" című tűzijáték képhez. |
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Aranyos De mar a keprol latom sajnos hogy nem durranosak a sikolyok es az a telep amit vettel olyan mint egy romai gyertya van vidi a tiger pyron!
Ez egy hozzászólás a(z) "Kis gyűjteményem:SDe lessz még;)" című tűzijáték képhez. |
|
|

62 db. hozzászólás
59 pont
 Tud valamit
2008.11.05.
tag |
a fúvóka 2 mm átmérűjű sztem 4 doboz elég majd kiderül vidi nem hiszem h lesz sajnos még nincs kamerám 
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Hány réteg papír van rajta és miből áll? Az előző képedet elnézve, csillagszóró és petárdapor. Szerintem. Ha tényleg X-tra robbanást szeretnél, menj el a festékboltba vagy, valamelyik hipermarketba aztán vegyél festékvédő öntapadós papírszalagot és szigetelő szalagot! Azokat tekerd rá!
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Na összetevőt kérünk,a robbanása kíváncsi vok milyen lesz,szerintem nem túl nagy.Valszeg ki fog fújni az egyik oldalán.Erre még nyugodtan tehetsz egy kis spárga kötést na az ad neki hangot,vagy a szigszalag is!
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
mit tettél bele?
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Milyen cellal? Hobby! Mint a tuzijatek es raketakeszites. Kivancsisag Ez egy rendkivul erdekes fizikai jelensegen alapul, ami csak extrem magas nyomasokon figyelheto meg, amit meg a legerosebb robbanoszerekben sem lepnek fel. Ezert hasznaljak a kummulativ hatast. Az acel megfolyosodik joval az olvadaspontja alatt ekkora nyomason, ehhez nem tudom pontosan mekkora nyomas kell, de itt kb. 1 millio atmoszfera volt (ez csak egy durva becsles, amit a felhasznalt robbanoanyag teljesitmenyere alapoztam, de persze sok egyebtol is fugg). A kummulativ sugar kepzodesenek pontos magyarazatan meg vitaznak a kutatok, a fizikaja meg nem teljesen tisztazott, mert rendkivul nehez vizsgalni nagy sebessege (a gyakorlatban hasznalt max. 15 km/s) es rovid elettartama miatt. Ennel erosebb robbanoanyagokkal es jobb belesanyaggal a 2 millio atmoszferat is elerik es hasznaljak a gyakorlatban.
Igy mukodnek a panceltoro granatok, mint pl. az RPG, de szeles koru bekes celu felhasznalasa is van.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kummulativ sugar utotte lyuk(ak) 20 cm tavolsagbol. Egy robbanasbol szarmaznak. A legmelyebb lpontja a barazdaknak 1cm." című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 154
Ebből tag: 0
Látogatók: 1720798
Látogatók ma: 3281
|