57 db. hozzászólás
1 pont
 Tud valamit
2008.11.25.
tag |
Komik?
Ez egy hozzászólás a(z) "Bombetta most lőttem el" című tűzijáték képhez. |
|
|
27 db. hozzászólás
19 pont
   Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
Szerintem jó ha a otthon öntentjük a golyót hisz etttől lesz saját és házi.Nem a pénz számit hanem a végeredmény, hogy te magad egyedül (ilyen jót csinált valaki).EZ NEM KRITIZÁCIÓ!! Félre ne értsd!
Lacy jók lettek szerintem a golyók ! 
Ez egy hozzászólás a(z) "16mm-es golyók az öntőformával" című tűzijáték képhez. |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Egyszerű, lényeglátó.
Ez jutott eszembe róla...
Ez egy hozzászólás a(z) "életem 1. golyósmalma, kész lett!" című tűzijáték képhez. |
|
|

152 db. hozzászólás
23 pont
   Hobbista
2008.09.17.
tag |
Szép lett!
De hűtésről is gondoskodj mert ha módjuk hosszúidéig malmozol akkor nem biztos hogy sokáig bírja majd
Ez egy hozzászólás a(z) "életem 1. golyósmalma, kész lett!" című tűzijáték képhez. |
|
|

75 db. hozzászólás
    Hobbista
2008.12.30.
tag |
De én külön külön őrlöm a dolgokat.Nem eggyütt hát akkor énse csapágygolyókkal meg festékesdobozzal csinálnám.
Ez egy hozzászólás a(z) "Golyósmalmom.1 nap alatt készült." című tűzijáték képhez. |
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
A VHS nagyon jó!+a transzformátort 1 -12 V-ig lehet állítani, vagyis szabályozhatom a sebességet!+kipróbáltam és jól megy!
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Az állvány megoldása nagyon szellemes 
De elég erös a motor? Nem maradnak a bronzgolyók a dob alján? 
Mert hát VHS meghajtó...nemtudom...
Ja, Vanish 4ever 
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
Hát, ezeket egy ismerős csinálta nekem, ingyen! (bronzöntő)
Szerintem készíts vagy vegyél horgászboltban ólomgolyót!
|
|

29 db. hozzászólás
2 pont
    Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
tudom hülye kérdés, de hol lehet bronz golyót szerezni én még életembe nem láttam
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
Egy régi VHS meghajtó motorja!
A golyók: 10 db. bronz golyó, csak elfelejtettem lefotózni!:D
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Szép, tiszta.
Milyen motor van benne?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470434
Látogatók ma: 54
|