22 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2009.01.16.
kitiltott |
azok az állványok bele vannak csabvarozva úgyhogy onnan neme lehet kiszedni. és a dobot is megcsináltam már anyával...
Ez egy hozzászólás a(z) "A legelső golyósmalom " című tűzijáték képhez. |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Hát ez a ragasztópisztojos megoldás sztem nem jó ötlet,ahogy már az előzőkben itt elhangzott.ÍGy hogy ragasztópisztollyal ragasztottad,ár grammot őrölhetsz vele,külömben kienged és eltörik.Az ablaktörlőmoci meg pár gramm anyaghoz túl erős szerintem.inkább fogj egy hosszú és vékony,de erős fémrudat ami az egyik fától a másikig megy és azon forog a dob .azokat a fa állványokat mindenképp erősítsd meg.
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
hát igen... ez van ha kiborul valami aztán az ember úgy gondolja hogy lusta felsöpörni... meglátja odébb az öngyújtót és kipattan az ördögi szikra a fejéből
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
22 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2009.01.16.
kitiltott |
|
|
75 db. hozzászólás
Hobbista
2008.12.30.
tag |
Ablaktölő motor FOR EVER !
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Pontosan nem tudom, hogy milyen vegyulet lehet. Biztosan tudom, ket vegyuletrol ami van benne, azon kivul amit meg hozzakeverek. Nem irnam le, hogy hogy keszitem, mert nagyon megkonnyitene sokak dolgat. Olcsobb az ammonalnal, annal konnyebb robbantani, es erosebb. A det. sebessege kb. 4500-5500 kozott lehet, de ezt pontosan nem tudhatom, csak az eddigi probakbol es az irodalomban talalt mas anyagok robbanasi parametereinek osszehasonlitasabol. Gaz terfogata 720-770 liter/kg kozott lehet. Ennyit tudok rola mondani.
Ez egy hozzászólás a(z) "Alatamasztas nelkuli. 4 cm a legvastagabb eltort darab. (nincs meg az osszes darabja)" című tűzijáték képhez. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
A ragasztópisztolyból kinyomott ragasztó párára érzékeny,ha már mindenképp facsavar,akkor készíts inkább egy fakorongot és azzal szorítsd meg úgy, mintha egy anya lenne.
|
|
57 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2008.11.25.
tag |
Flash csillagok
Ez egy hozzászólás a(z) "Bombetta most lőttem el" című tűzijáték képhez. |
|
|