117 db. hozzászólás
Tud valamit
2006.04.15.
tag |
Próbálta már valaki, hogy öngyújtót tűzbe dob?
Haverom azt mondta, hogy nem robban nagyot!
Hát nemtudom de én nem akarok meghalni ilyen korán! Nem is tudom mekkorát szól de ha valaki próbálta ossza meg velem tapasztalatait. |
|
|
117 db. hozzászólás
Tud valamit
2006.04.15.
tag |
Hát nem azért de ha a 1300 fokos gázégő nem gyújtja se a csillagszóró, akkor ott a termittel van a baj de így látatlanba nem nagyon lehet megmondani mi a baj ha a leírás szerint csínáltad! |
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
vettem egy 1300 fokos gázégőt,de a termitemet sem az, sem a csillagszóró nem gyújtja. (a termitet 2:1 űrmértékarányban csináltam fe2o3:al) mostantól egy hétig sajnos viszont nem lesz netem. |
|
|
117 db. hozzászólás
Tud valamit
2006.04.15.
tag |
Ajánlom mindenkinek ugyanezt gyufaméreggel, csak ez valamivel gyorsabban ég! Egyébként nekem az összes végigégett. |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Rövidebb hosszban megoldható a vékony csíkban alufóliára szórt lőpor besodrása. Az égés nem tud begyorsulni a szoros tekercselés miatt.
Kb. 10 cm hosszban gond nélkül működik. Az égő keresztmetszet 1 mm2 bőven elégséges.
Tehát pl. 2x10 cm-es alufólia közepébe végigszórni egyenletesen és megsodorni keményre. Elcsippenteni a két végét és ok. |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Nem tom ki kezdőzőt le és ajánlotta a kno+-as szineget, de üzenem neki, hogy köszönöm próbáltam!!Nem tom milyen madzagot haszáltok ,de én már kb. 3 fajtát kipróbáltam.A lőporos kanócom pedig pont most szárad, de lehet besegítek neki halyszárítóval. |
|
|
60 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2005.02.10.
tag |
Hello!
Én csilagszórót szoktam használni gyújtózsinórnak. Levágok egy darabot (mérete attól függ mihez kell), és lecsiszolom olyan vastagra, hogy beleférjen a rakéta fúvókájába. Nekem eddig nem volt vele gondom. |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
NEM tudnátok valami gyújtózsinór receptet mondani??? Már tököm ki van vele, hogy elkészítem a rakáétát, vagy istentudja mit, és nem tom mivel begyújtani!
És lehetőleg vékony is legyen, mer valahogy a tollkupsknyi kisrakétámat is bekéne gyújtani.Vagy ha nem megyek veszek valami olcsó pyrós cucccot, aztán kiszedem a gyújtósinórját |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Vakondölő??Ezt a nevét még nem is hallottam.
Amit eddig hallottam:piros mega, mega, herkulespetárda, betonszaggató
Én legutóbb petárdával almát szedtem szét.De szerintem lékelj meg vele egy dinnyét |
|
|
46 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.02.10.
tag |
Na jó. Csak napra. |
|
|
46 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.02.10.
tag |
Pont két éves ez a topic. 
(amúgy semmi nem jut eszembe, bocs) |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Na heló! Vettem egy "vakondölő" petárdát! Piros, kb olyan hosszú, mint a zöld sima, átmérője kb 1 (!) cm, II. Pirotechnikai osztály, csak 18 éven felül használható... Sztetek micsináljak vele? mErt szívem szerint szétszedném, de csak egy van, és nem tudom, mi van benne. Kösssz! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 81
Ebből tag: 0
Látogatók: 1813012
Látogatók ma: 1393
|