3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hali! valamelyőtök írta hogy egy szódáspatron repesze eétalálta a havrját és nem lett semi baja!
akkor elmondanám mit képes tenni egy szódáspatron repesze:
nekem volt akkora szerencsém hogy az egyik kisérleti robbantásomnál (amit pont a repeszek miatt csináltam) egy 1m re lévő konzervdobozt eltaláljt egy repesz! az első falát átszakította a másodikat csak behorpasztotta és bene maradt a dobozban!
szép látvány az a pici repesz! szép cakkos a széle és éles mint a borotva.
nem beszélve hogy egy nagy víztározó aknában robbantottam és körbe a sima betonfalon 4 helyen is találtam nyomokat! volt amelyik a sarokba vágódott és 2 helyen is megpattant mindékét nyom mély volt! a teremben a leg messzebi ponton ált egy kartondoboz az is kapott belőle! mondnom se kell hogy teljesen átment rajta!
az igaz hogy a patronban nem fekapor volt de mindenképp tanulságos!
a haverodat valószínüleg nem maga a patron repesze találta el hanem egy "meghajtott" tárgy!!!!
sajnos a nagy erejü patronrobbanásokból csak egy repeszt tok felmutatni mert csak az az egy van amit a konzervdoboz fogott fel, de fekaporos repeszeket tudok mutatni dögivel. azok valóban nem olyan nagy erejüek de azok elé se álnék oda!!!!!!
itt van egy link mi marad a patronból fekaporral és Víllanóporral
http://rapidshare.de/files/23383738/patron_repeszek.rar.htmlVálasz dokki üzenetére (#1882) |